≫ 

Zbog mera Kriznog štaba estradi otkazani novogodišnji nastupi: "Žarko sam želeo da pevam"

Zbog pandemije korona virusa i propisanih mera ove godine neće biti dočeka

  • 10
Saša Matić, Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac Saša Matić, Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti kovid 19  doneo je mere da ugostiteljski objekti 31. decembra rade do 18 časova, zbog čega su otkazani novogodišnji nastupi.

Saša Matić početkom 2020. godine imao je dogovoren nastup za novogodišnju noć u hotelu Hajat, koji je bio rasprodat, bez obzira na pandemiju.

- Javljeno mi je da je otkazan nastup. Šta da se radi, kako svima, tako i meni. Žao mi je zbog svega, jer sam žarko želeo da pevam. Međutim, kako stvari stoje, nećemo još moći da se grlimo i ljubimo. Ako tako mora, onda ćemo poštovati sve mere. Biće vremena za pesmu i veselje - rekao je Matić za Telegraf Jetset.

Pored Sašinog otkazani su i novogodišnji nastupi Aleksandri Prijović u jednom hotelu, kao i Nataši Bekvalac, u jednom poznatom beogradskom klubu.

Vlasnici pomenutih objekata nakon odluke Kriznog štaba i novih mera reagovali su i obavestili pevače da doček Nove godine ipak neće biti organizovan.

Iako je zainteresovanost za novogodišnje nastupe bila velika, zbog pandemije korona virusa sve je otkazano kako bi se ljudi zaštitili.

Video: Seka Aleksić podelila svoju novogodišnju čaroliju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milja

    29. decembar 2020 | 13:08

    Čuj Mitić žarko želeo da peva?? Pa što ne peva u kupatilu ako mu nedostaje 🙏

  • Goca

    29. decembar 2020 | 16:13

    Bas sam se potresla🤣🤣🤣

  • Nidza

    29. decembar 2020 | 16:53

    Zeleo si ti lovu da uzmes pevaj sad u kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA