Ceca i Anastasija ukrstile glasove: Pogledajte kako majka i ćerka dominiraju zajedno na sceni

 
 
  • 2

Majka i ćerka zablistale su na bini, a publika će uživati u njihovim hitovima

Ceca Anastasija Ražnatović,  RTS porucuje - Da smo zivi zdravi! Novogodišnji program RTS Ceca i Anastasija Ražnatović, Foto: Nikola Ristić/RTS

Najpoznatije majka i ćerka, pevačka zvezda Ceca i jedna od najpopularnijih mladih pevačica Anastasija Ražnatović ukrstile su glasove i oduševile sve.

Ceca i Anastasija na bini pevale su zajedno na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a koji će biti emitovan 31. decembra u 21 čas, a majka i ćerka pokazale su šta je pravi šou.

Folk zvezda nosila je dugu šljokičastu haljinu sa dubokim šlicem i dekolteom, zatim je promenila kombinaciju i blistala u ljubičastoj kreaciji, takođe sa šljokicama, u skladu sa novogodišnjom euforijom.

Anastasija je ostavila sve bez daha u svečanoj toaleti koja je istakla njenu zanosnu figuru, te nema sumnje da će majka i ćerka u novogodišnjoj noć biti pravi raj za oči u uši.

Ceca je izvodila svoje popularne numere, a u jednom trenutku na bini joj se pridružila naslednica i zajedno su izvele Anastasijin hit "Ova mala je ko kamen".

Kako će izgledati Cecin i Anastasijin performans u novogodišnjoj noći pogledajte u galeriji iznad, kao i u videu u nastavku teksta:

Video: Folk zvezda ne prestaje da oduševljava novom frizurom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    30. decembar 2020 | 06:05

    sto jest,jeste prave lepotice ! Lepo videti Majku i Cerku koje ne samo da lepo izgledaju hvala Bogu nego i lepo pevaju 🤩👍

  • Budak

    30. decembar 2020 | 10:08

    Gledaj ćerku biraj majku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA