Hrvatska zvezda snimala video, pa se prestravila, a voditeljka reklamira usisivač nakon zemljotresa

Slavne Hrvatice Lana Jurčević i Doris Pinčić su pokazale šta su radile za vreme velikog zemljotresa u Hrvatskoj

  • 0
Lana Jurčević, Doris Pinčić Lana Jurčević i Doris Pinčić; Printskrin: Instagram/lalana, Instagram/dorispincicrogoznica_doda

Pevačica Lana Jurčević (36) je slučajno snimila trenutak zemljotresa, a onda ga je objavila na društvenoj mreži Instagram i šokirala svoje pratioce.

Naime, pevačica je sela na kauč u dnevnoj sobi kako bi snimila video reklamu za jednu kampanju, ali je nakon nekoliko sekundi počeo zemljotres i pevačica je odmah istrčala iz prostorije, no telefon je nastavio da snima šta se dešava.

Lana je brzo ustala sa kauča, uzela psa i pobegla iz dnevne sobe.

Do kad? Znači, ne mogu više. Da sam znala da će se ovo snimiti na kameri...Taman krenem u lepoj atmosferi, suncu, lepoj kampanji - napisala je Lana.

- Petrinja, Sisak držite se. Ako treba neka pomoć, tu sam - dodala je pevačica.

Pevačica je ostavila kameru upaljenu i snimila je veliko podrhtavanje i zastrašujuće zvuke. U njenom stanu se sve treslo. Padale su stvari, čula se galama, pas je lajao i cvilio.

Na celu situaciju osvrnula se i voditeljka Doris Pinčić (32). Na društvenim mrežama objavila je fotografiju kojom pokazuje kako usisava kuću, a onda je napisala kako provodi dan nakon zemljotresa.

Otkrila je da se u takvim paničnim situacijama često smeje:

- I tako... Još jednom smo se tresli. Još jednom smo se prepali. I još jednom ćemo nastavili dalje sa životom. Jer šta se drugo može? U tim paničnim situacijama mene uhvati smeh i potreba da čistim kao luda - napisala je.

Mnogi njeni pratioci su primetili da je Doris zemljotres iskoristila kako bi reklamirala usisavač koji koristi, što su joj mnogi zamerili.

"Dete stradalo u Petrinju, a ona reklamira usisivač, gospode Bože", bio je samo jedan od komentara.

Podsetimo, prvi zemljotres se prema izveštaju hrvatske Seizmološke službe dogodio u ponedeljak u 6:28, a epicentar je bio 5 kilometara jugozapadno od Petrinje. Epicentar je bio na dubini od 2 kilometra. Oko 7:50 sati isto područje zatresla su još dva jača zemljotresa, jedan magnitude 4.7 i jedan magnitude 4.1 stepena Rihterove skale, a onda je usledilo i nekoliko slabijih podrhtavanja.

Video: Pevačica pobegla iz sopstvenog videa: Lanu Jurčević prepao zemljotres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA