• 0
 ≫ 

Bogoljub na godišnjicu smrti majke: Trudićemo se da svojoj deci budemo putokaz kakav si ti nama bila

, Telegraf
 ≫ 

- Trudićemo se, draga naša mati Angelina, da svojoj deci budemo puzokaz kakav si ti nama bila. To neće biti lak zadatak, jer si ti bila jedinstvena po mnogo čemu. Počivaj u miru u carstvu nebeskom - napisao je Bogoljub

  • 0
Bogoljub i Danica Karic, mati Angelina, majka brace Karic.

Danica i Bogoljub Karić, Foto: Milena Đorđević

 

Bogoljub Karić objavio je emotivnu poruku na godišnjicu smrti majke Danice koja je preminula u decembru 2019, u 102. godini. Danica je rođena 20. januara 1918. godine u đakovičkoj trgovačkoj porodici Kuzmanović, a udajom za Janićija Karića preselila se u Peć.

Danica Karić bila je zamonašena u Pećkoj patrijaršiji kao mati Angelina.

Objavu Bogoljuba Karića prenosimo u celosti.

- Dragi moji,danas se navršava godina dana od kada nas je napustila naša majka, svekrva, baka i prabaka, naša mati Angelina. Njenim odlaskom izgubili smo bezuslovnu ljubav koju jedino roditelj može da podari svojoj deci. Naše živote je obeležila njena ogromna ljubav, posvećenost, podrška i briga o nama. Zahvaljujući našoj majci naša kuća je uvek bila puna dečije graje, smeha i radosti - počeo je Bogoljub.

- Nama je upravo ta pozitivna atmosfera, koju je ona stvarala u domu bila ogromna podrška na našem životnom putu. Umela je da nas usmeri ka pravim vrednostima i sačuva od raznih iskušenja - nastavio je Karić.

- Sve naše obaveze, naša putovanja i naporan rad nisu nam prestavljali problem jer smo znali da su naša deca u sigurnim rukama i da ih vaspitava kao i svoji decu da budu pošteni i vredni ljudi. Uvek ćemo joj biti zahvalni na njenoj smirenosti, razumnosti i želji da nam olakša svaki problem u životu.

- Trudićemo se, draga naša mati Angelina, da svojoj deci budemo putokaz kakav si ti nama bila. To neće biti lak zadatak, jer si ti bila jedinstvena po mnogo čemu. Počivaj u miru u carstvu nebeskom. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - zaključio je Bogoljub Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok