≫ 

Karleušina ćerka stajlingom iz Dubaija oduševila ljude: "Vidi se od koga si nasledila savršen stil"

Lepa Atina je objavila dve nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima preslatko izgleda

  • 45
Jelena Karleuša, Atina i Nika Tošić Atina, Jelena i Nika / Printskrin: Instagram/karleusastar

Poznati srpski fudbaler Duško Tošić (35) otputovao je na odmor u Dubai sa naslednicama Atinom i Nikom Tošić, dok je pop zvezda Jelena Karleuša zbog poslovnih obaveza i novogodišnjih snimanja ostala u Srbiji.

Naime, njihova starija naslednica Atina Tošić je na društvenoj mreži Instagram objavila dve fotografije na kojima pozira u veoma stilizovanom izdanju, a fanovi kažu da je dobar stil odevanja nasledila upravo od mame Jelene.

Mlada Atina izgleda preslatko u ljubičastom topiću i kariranoj suknji, dok je obula patike sa ljubičastim detaljima, a ovakav stil je prosto savršen za tinejdžerku njenih godina.

Atina je ceo stajling upotpunila crnom tašnicom, koju je nosila preko ramena, a mlada lepotica se inače veoma ženstveno oblači.

- Mamin anđeo - napisala je Jelena Karleuša ispod fotografije svoje preslatke mezimice.

"Prelepa", "Savršena", "Kao barbika si devojčice, prelepa na mamu", "Kopija mamina", "Najlepša", "Vidi se od koga si nasledila savršen stil", neki su od brojnih komentara njenih pratilaca.

Na ovoj objavi Atina je prikupila skoro 32.000 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati čak 115.000 pratilaca.

Podsetimo, Duško je sa ćerkama odseo u "Jumeirah Beach Hotelu" u kom noćenje, prema trenutnim informacijama na sajtu, za odraslu osobu i dvoje dece košta 1.089 dolara, odnosno 890 evra.

Veliku pažnju privukao je Duškov stajling sa aerodroma, a mnogi fanovi komentarisali su da nije ni čudo da je tako skockan, kad mu je žena neko ko na ovim prostorima diktira modne trendove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    30. decembar 2020 | 18:49

    Mislim da devojčica od 12 godina nema šta da traži po društvenim mrežama i da svaki dan izbacuje slike. Šta će raditi za nekoliko godina?

  • Marko

    30. decembar 2020 | 18:04

    Jadno dete, kakav pritisak mora da trpi u tim godinama, umesto da se igra, druzi, uci i uziva..

  • Дик

    30. decembar 2020 | 18:11

    Почело је

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA