≫ 

"Kao da sam ga ja rodila": Ceca o unuku Željku, otkrila kako se slaže sa snajkom Bogdanom

- Sada mogu da rode još desetoro dece. Poseban je osećaj kada sam Željka uzela u ruke - navela je folk zvezda

  • 2
Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Anastasija Rođendan Bogdana Ražnatović, Ceca Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ceca Ražnatović je gostujući u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji pričala o detaljima iz svog života. Folk zvezda se ove godine ostvarila u ulozi bake, a svog unuka Željka prosto obožava.

- Sada mogu da rode još desetoro dece. Poseban je osećaj kada sam Željka uzela u ruke, kao da sam ga ja rodila. I dan danas hoće da mi se omakne: Ljubi te majka. Zna se ko je majka i otac, ali to dete je mene regenerisalo i osvežilo život. Željko će 3. januara imati 7 meseci, jako je fokusiran, sve prati, a najbitnije mi je da je zdravo dete, to je za mene najveća sreća - rekla je Ceca.

Folk zvezda je zatim opisala kakav odnos sa snajkom Bogdanom.

- Sa snajkom se slažem sjajno. Ranije su me pitali za privatne odnose, a ja sam žena koja nije pokušavala da preko svoje dece osvaruje snove, ja sam ostvarena kao majka, roditelj, ličnost, kao žena, ja sam zadovoljna. Nikada ne bih birala deci partnere, niti su meni birali roditelji. Najbitnije da su mi deca srećna i da ne utiču na njih destruktivno. Moja deca imaju divne partnere, Bogdana je i zvanično u našoj porodici, ona je divna devojka, ali najbitnije da je divna mom sinu - navela je Ceca.

Video: Cecin unuk uživa! Mali Željko se kupa u velikom bazenu u porodičnoj vili Ražnatovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA