≫ 

Zvezda "Montevidea" iskreno o deceniji ljubavi sa Dženi koju je upoznao kad je imala samo 15 godina

Kaže, ne bi ga iznenadilo ni da je Dženi njega zaprosila

  • 4
Uroš Jovčić Uroš Jovčić / Foto: A. Nalbantjan

Glumac Uroš Jovčić (31) u novembru je zaprosio prelepu devojku Dženifer Martin, koju je upoznao kada je imala svega 15 godina, a on 21.

Upoznali su se na snimanju prve scene filma "Montevideo, bog te video”, a sada ovaj mladi par živi u Srbiji i planira venčanje.

- Realno, da nam krene bolje, jer je u najmanju ruku godina bila jako čudna. Naravno moramo se obratiti kako se kaže “slonu u sobi” – Covid, to je problem sveta i to ne ovih dana nego ove godine. Malo smo se možda i navikli na sve to, što nije “kul”, hoćemo što pre da se odviknemo, hoćemo zagrljaje, poljupce, da se družimo, da radimo ono što volimo i da se svet vrati u normalu. Kakva je godina bila kilava i nikakva, mislio sam na ništa će da izađe, ali eto kad ste u nekom problemu uvek se treba vratiti ljubavi - rekao je Uroš i nastavio:

- Ljubav je nešto što nas sve pokreće i drži zajedno, tako da i nije bilo čudno da li ćemo se Dženi i ja uzeti ili veriti, Bože zdravlja dugo smo zajedno, a i pre veridbe su nas neke novine već verile i oženile pre nego što sam joj i postavio pitanje, tako da sam u suštini ja samo čekao pravi trenutak i rekao sam joj "Vidi, Dženi, glupo je, da ne kažu ovi ljudi da nešto lažemo, da te ipak ja zaprosim - ispričao je Uroš.

Bilo mi je iznenađenjeja nisam očekivala ništa i bila sam toliko srećna videlo se na slici na Instagramu kako sam izgledala, plakala sam bukvalno od tada pa naredna dva sata, od sreće naravno… - rekla je iskreno Dženi.

- To su prosto neke stvari u životu čoveka kada dođe na prekretnicu da li ćeš da odrasteš ili ćeš još da budeš dete, hoćeš da se glupiraš ili ćeš da budeš ozbiljan i u suštini nisam ja više ni toliko mlad i nekako smo zajedno ne mogu da kažem doneli odluku, ali prosto se znalo. To je bio taj jedan korak koji sam ja morao da uradim, tradicionalno muškarac treba da pita - ispričao je glumac.

Kaže, ne bi ga iznenadilo ni da je Dženi njega zaprosila.

- Pa i ne bi me iznenadilo, Dženi je takva, ratoborna je, jaka i gura do kraja to šta hoće -odgovorio je Uroš, ali Dženi ipak kaže da ne bi:

- Nikad ja ne bih napravila taj korak, morao je on - rekla je kroz osmeh glumica za Objektiv.

- Bitno je da sam ja stavio felnicu na prst, ostalo je sve manje bitno. Videćemo, uopšte ne žurimo, nismo ne nešto preterano ni bavili planovima, nija ne želim da baksuziram , ko zna šta će sve biti sledeće godine, mi se volimo pa se volimo, zajedno živimo i ako gledamo realno dosta se manje radilo ove godine, samo da ovo što pre sve prođe pa ćemo lako - istakao je Uroš.

Video: Andrija Kuzmanović o fimu Toma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA