≫ 

"Meni je žao kada je neko siromašan i kada ne može sebi da obezbedi osnovne stvari"

- Naravno da nije sramota biti siromašan - rekla je folk zvezda u emisiji "Magazin In"

  • 6
Ceca Ražnatović Ceca Ražnatović Printskin: Instagram/cecaraznatovic

Pevačica Ceca Ražnatović je gostovala u emisiji "Magazin In", a u svom izlaganju priznala je da je bilo trenutaka kada joj nije išlo finansijski dobro.

- Svi mi imamo privatni život i mi smo samo ljudi. Ovo je moj posao. Imamo svoje porodice, obaveze i probleme. Nekada ide sve super, a nekada i nešto zakoči. Kada pričaš o toj kifli i nemanju para, ja mislim da smo svi prošli kroz te situacije. Naravno da nije sramota biti siromašan. Meni je žao kada je neko siromašan i kada ne može sebi da obezbedi osnovne stvari - rekla je Ceca i nastavila:

- Dešavalo mi se da nisam imala žutog dinara kod sebe. Ja pričam onako kako jeste i to je istina. Imala sam takve situacije da sam ostajala bez dinara, zajmila novac koji mi je bio potreban i rešavala neke svoje probleme. Sve je to život. U današnje vreme je glamur biti srećan - navela je Ceca.

Video: Ceca se snimala, pa pokazala delić unutrašnjosti velelepne vile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psihopata

    2. januar 2021 | 20:57

    Ako zalis siromaha pa daj mu ne okreni glavu

  • DARKO 100%

    2. januar 2021 | 21:34

    Jedina stvar gde bi trebalo bogati da obrate paznju ili da prime k'znanju a to je da neponizavaju svojim bogastvom ili novcem one koji su siromasni i koji nemaju para

  • J...

    2. januar 2021 | 23:03

    Zavidi sta je za koga bogatstvo!najvece bogatstvo je zdravlje i porodica na okupu,zivi zdravi!kad je covek zdrav on ce da radi i zaradi a kad je bolestan ne vrede mu sve pare ovog sveta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA