≫ 

Korona je bila okidač za veće probleme: Nina Radulović operisana, detaljno opisala kroz šta prolazi

"Tegobe imam otkad znam za sebe. Visoka sam, nisam sportski tip. Život koji vodim ne pogoduje problemu koji imam i koji je godinama postajao složeniji"

  • 3
Nina Radulović

Nina Radulović / Foto: Instagram.com/nina_radulovic_official/

Nina Radulović (34) operisana je i trenutno je u procesu oporavka.

Naime, voditeljka, koja se dugi niz godina borila sa diskus hernijom, povredila se padom niz stepenice, zbog čega joj se bolest pogoršala i morala je na operaciju.

- Korona je bila okidač za još veće probleme, a onda sam se nedavno i povredila. Operacija je bila neizbežna, sad sam na oporavku. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, navodno je brži i izvesniji oporavak. Izlazi se iz bolnice sutradan. Sledi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ja ću ići uskoro i u banju - objasnila je Nina u odgovoru na pitanja pratilaca na Instagramu.

- Ne smete da se saginjete ni uvrćete mesec dana nakon operacije. Nema dugog sedenja ni hodanja. A ja još uvek osećam strujanje tog nerva niz nogu, ali sva je prilika da živcu treba oporavak, jer je bio pritisnut godinu dana - dodala je Nina.

- Tegobe imam otkad znam za sebe. Visoka sam, nisam sportski tip. Moji mišići ne podržavaju moj način života. Mnogo radim, krećem se, sedim. Život koji vodim ne pogoduje problemu koji imam i koji je godinama postajao složeniji. Operaciju bih odlagala, ali sam se sada odlučila za nju, jer sam poslednjih nekoliko meseci imala velike bolove i povredu. Skliznula sam niz stepenik i očigledno dodatno povredila nerv. Tada je disk iscurio... To je moja pretpostavka. Dva neurohirurga kod kojih sam bila nisu imali dilemu da treba da se operišem - pojasnila je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakva riba

    3. januar 2021 | 11:06

    Znači ludilo.

  • MIKI

    3. januar 2021 | 09:51

    DRAGA NINA,BRZ OPORAVAK,SAVET IZ LIČNOG ISKUSTVA,SVE ĆE BITI U REDU,MORAŠ!STRUČNO STALNO DA SE BAVIŠ FITNESOM.SREĆNO.

  • Stojan

    3. januar 2021 | 13:56

    Nina moracete da plivate, ako mozete svaki dan. Meni je disk pukao i pritisnuo nerv, morao sam da operisem i sada imam probleme. Svi doktori it to bas svi mi savetuju da redovno plivam da se ojacaju misici oko pasa i u ledjima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA