Bekuta o Mrkonjiću: "Njegovo zdravstveno stanje bilo je pod upitnikom, on ima slabo srce..."

- Moj život je potpuniji otkako sam upoznala Milutina. Nedostajao mi je taj oslonac - rekla je Bekuta

  • 6
Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta Foto: Marko Jovanović

Pevačica Ana Bekuta istakla je koliko joj znači emotivni partner Milutin Mrkonjić, koji se trenutno nalazi u bolnici, a pevačica je otkrila i kakvo je njegovo zdravstveno stanje sada.

- Moj život je potpuniji otkako sam upoznala Milutina. Nedostajao mi je taj oslonac. Imao je čvrstu ruku kad je vodio firmu, on je sa tim rođen. Ume da se postavi i da zacrta ciljeve, dobar je organizator. Ne opominje on mene, priča mi da se čuvam i da vodim računa o zdravlju - rekla je Ana.

- Njegovo zdravstveno stanje je bilo pod upitnikom, pronašli smo prave lekove za njega uz prave stručnjake, poznato je da on ima slabo srce. On me je osvojio pažnjom. Vrlo je pažljiv. Ne plašim se samoće - dodala je pevačica u emisiji "Premijera Vikend specijalu".

Ana ima jedno dete, sina Igora Polića i unuke Sonju i Branka, a pevačica priznaje da uživa kao baka.

- Mislim da mi se nije dalo da imam još jedno dete. Ne možemo nazad, idemo dalje kroz život. Uloga bake je uživanje, nije uloga. Oni idu sa mnom uvek, od velike su mi pomoći, sad kad su studenti kad mogu - rekla je pevačica.

- Ponosna sam na njih, dobra su deca i studenti. Ne ispunjavam im baš svaku želju, nije dobro za mentalno zdravlje mladih. Kad kažem da ne može, tu nema ubeđivanja. Za sve što se dogovorimo ja ispunim - rekla je ona.

Podsetimo, nakon što je Milutin iz bolnice poručio da je dobro brinu o njemu i da su medicinske setre lepe, a kada je to pročitala, Ana mu je na Tviteru poručila šaljivo: "Milutine, razgovaraćemo o ovim lepim medicinskim sestrama kad dođeš kući".

Video: Orila se Skupština: Ana Bekuta nije odolela da ne pusti svoj glas u akustičnoj prostoriji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA