Tamara Đurić pokazala kutak za naslednicu: Presladak prizor male Tamare

Tamara je na Badnji dan izašla iz Narodnog fronta gde se porodila 3. januara

  • 10
Tamara Djuric Foto: ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Tamara Đurić raznežila je sve emotivnim prizorom sa svojom ćerkicom, a pokazala je i naledicin kutak u porodičnom domu.

Naime, odmah po dolasku iz porodilišta u porodični dom Tamara se fotografisala u krevetu dok u naručju drži svoju ćerku i prizorom izazvala brojne komentare.

Potom je novopečena mama objavila i fotografije svoje ćerke iz kreveca koji izgleda bajkovito i uz objavu dodala: "Volim moju devojčicu".

Kao što je poznato Tamara je svojon naslednici dala istio ime - Tamara. Ona je na Badnji dan napustila Narodni front, gde je 3. januara na svet donela ćerku.

Podsetimo, Tamara je tokom trudnoće imala poteškoće, ali je na svu sreću sve rešeno i dobro se završilo.

- U četvrtom mesecu sam imala veliki problem, i to sam rešila. Imala sam i koronu i poteškoću u trodnoći. Trebao je plod da se očisti, jer nisam bila dobro, ne plod. Onda je jedan profesor rekao da sve to može da dođe na svoje - ispričala je ona ranije i dodala:

Već mi je bio zakazan termin za čišćenje, ali hvala Bogu sve je bilo dobro. Nisam verovala da će to da se reši. Nije da sam krila trudnoću. Obožavam što sam u drugom stanju i što ću dobiti bebu. Osećam se više ženom nego ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA