Bekuti se ostvarila najveća želja! Božić slavi sa Mrkom, osmeh ne skidaju sa lica

- Lepo je dočekati Hristovo rođenje u toplom domu, uz zdravu porodicu i praznični ručak - poručila je pevačica

  • 8
Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Printskrin: Instagram/anabekuta1

Popularna pevačica Ana Bekuta i njen emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić proslavili su Božić zajedno i pokazali kako izgleda njihova praznična trpeza.

Naime, Bekuta je objavila zajedničku tografiju sa Mrkonjićem na kojoj poziraju za stolom, a svojim pratiocima na Instagramu poželela je srećan prazik.

- Lepo je dočekati Hristovo rođenje u toplom domu, uz zdravu porodicu i praznični ručak. Srećna sam, zadovoljna i zahvalna što su moji najmiliji uz mene. Godina za nama podsetila nas je šta je najvažnije - napisala je Ana.

- Svima vam želim srećan Božić, prijatelji dragi, ali danas najviše mislim na one koji su ostali bez domova, naročito na naš narod u Hrvatskoj, Srbe koji su najradosniji hrišćanski praznik dočekali bez krova nad glavom, bez struje, u strahu od novih zemljotresa, hladnoće, bolesti - poručila je pevačica.

- Od svih domova gde se Bog danas rađa, neka se prvo rodi kod onih unesrećenih i uplašenih kojima je pomoć najpotrebnija. Mir Božji, Hristos se rodi! - zaključila je Bekuta.

Podsetimo, krajem decembra Milutin je hospitalizovan zbog visoke temperature i upale pluća, nakon nekoliko dana je izašao iz bolnice, a pevačica je tada izjavila da je njena najveća želja, da sa Mrkonjićm provede praznike, ispunjena.

Video: Orila se Skupština: Ana Bekuta nije odolela da ne pusti svoj glas u akustičnoj prostoriji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA