≫ 

Jelena Gavrilović otvorila dušu o majci, pa otkrila: "Bila je jako bolesna, težak period je za njom"

- Svi članovi moje porodice na okupu. Jako sam ponosna na to - rekla je glumica

  • 0
Jelena Gavrilovic Jelena Gavrilović, Foto: Instagram/jelenagavrilovicofficial

Iza lepe glumice Jelene Gavrilović ostala je teška godina. Praznike je dočekala u krugu najbližih, a na jednoj stvari je posebno zahvalna.

- Ja mogu samo da kažem jednu stvar, a to je da mi je drago što su svi članovi moje porodice na okupu. Jako sam ponosna na to. Imala sam težak period pred sobom i mama mi je bila jako bolesna, i drago mi je da se i pored svega u važnim situacijama porodica nekako održi. Porodica je neprocenjiva - kazala je za "Kurir".

- Prošla godina će biti vrlo emotivna za mene, ništa manje nego ostale, ali mi je jako drago da smo svi tu - zaključila je Jelena.

Glumica je ranije otkrila za medije kako novonastala situacija u vezi sa pandemijom korona virusa utiče na nju i kako funkcioniše. 

- Ova pandemija je nadirektnije uticala na profesije koje su oslonjene na izvođenje pred publikom, tako da je pre svega pauziran rad u pozorištima, a brojni inostrani projekti su odloženi. Korona je uticala da usporim ritam, počela sam mnogo više da komuniciram onlajn, kastinzi su postali onlajn, smanjeni su susreti uživo, tako da ima dosta promena kod mene - rekla je ona i dodala koliko ju je korona pogodila na finasijskom planu.

- Imam sreće da sam prethodnih godina mnogo radila, tako da sada mogu da nadoknadim pauzu zbog pandemije.

Video: Andrija pokazao svoje masne bajaderice od kojih voda ide na usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA