Breskvica je nedavno promenila imidž, ima istu frizuru kao najlepša žena na svetu: Kome bolje stoji?

Sudeći po navodnom raskidu sa Mihajlom, Breskvica je očigledno nešto želela da promeni, a počela je od frizure

  • 7
Voyage i Breskvica Foto: Nikola Tomić

Pevačica Anđela Ignjativić, poznatija kao Breskvica, navodno je raskinula sa Mihajlom Veruovićem, poznatijim kao Vojaž, a nedavno je promenila frizuru, što je kod mnogih žena jasan znak da nešto u redu.

Naime, Anđela je sredinom decembra promenila imidž, tik kod lica izvukla je pramenove u crvenoj boji, što je nedavno uradila i najlepša žena na svetu, manekenka Bela Hadid.

Mnoge dame kažu da je promena frizure način da pokažu da im je potrebna neka promena ili da izraze svoje nezadovoljstvo, a sudeći po novodnom raskidu sa Vojažom, Breskvica je očigledno nešto želela da promeni u svom životu.

Mladoj pevačici nov imidž i te kako pristaje, te su se tada fanovi oduševili njenom poromenom, dok je sa druge strane Bela naišla na kritike da joj kosa izgleda kao da ju je spalila.

Podsetimo, Anđela i Mihajlo obrisali su sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a njihovi fanovi bruje o raskidu. Njih dvoje nisu se oglašavali ovim povodom.

Kako izgledaju Bela i Breskvica sa istom frizurom pogledajte u galeriji u nastavku, a kome bolje stoji pišite nam u komentarima.

Video: Breskvica u svom fazonu zapevala Rastinu hit numeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA