≫ 

Ceca je u tri emisije na sebi imala identičan detalj: Da li ste primetili?

Pevačica očigledno ima model koji baš voli da nosi

  • 6
Ceca Ražnatović Ceca Ražnatović, Foto: RTS Promo/Nikola Ristić

Popularna pevačica Ceca Ražnatović gostovala je jutros, 9. januara, u emisiji "Svitanje" na televiziji Pink, a malo ko je primetio da za još dva gostovanja Ceca imala identičan komad garderbe.

Ražnatovićeva je na sebi imala providnu crnu košulju sa kragnom, crne pantalone i ravne, duboke čizme u istoj boji, a svoje elegantno izdanje upotpunila alkama i naočarama za sunce.

Malko ko je primetio da Ceca već treći put na Pink televiziji gostuje u elegantnoj košulji sa kragnom. Ona je dva puta prošle godine gostovala u emisiji "Hit Tvit" i nosila je crnu košulju sa kragnom, samo sa kratkim rukavima.

Pevačica je u pomenutoj emsiji tokom gostovanaja imala identičnu košulju, a ovog puta ipak je bio drugačiji model. Izbor Ražnatovićeve izgleda veoma elegantno i lepo, a krangna joj odlično pristaje, te ne čudi što je stajlingom oduševila sve.

Kako Ceca izgleda u crnoj košulji sa kragnom u emisiji "Svitanje i emisijama "Hit Tvit" pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Evo kako je Ceca zabavljala svog mezimca tokom Božić: Objavila dirljiv snimak sa unukom Željkom

(Telegraf.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    9. januar 2021 | 18:01

    Da li smo primetili ,ja nisam jer me ne zanima ko sta nosi I koliko puta nosi jednu stvar ,a kakve veze ima I ako vise puta nosi istu stvar jel zabranjeno nekim zakonom ,ko je glup da kupi na primer kosulju da bi je samo jednom obuko.

  • DARKO 100%

    9. januar 2021 | 17:09

    Ja neznam sta je problem ako se nesto nosi vise puta na javnom nastupu,sta je problem?ja imam duksericu NIKE,20 god stara ,a ocuvana ka da je sad iz fabrike izasla,unikatna je i niko je nema niti moze kupiti danas taj model,znaci ona ima vrednost ssmi tim sto se ljudima svidja ko godj je video a nemoze je nigde kupiti

  • Aha

    9. januar 2021 | 19:03

    Nije ista ,to svako vidi.Ona bez rukava,a ova sa rukavima.Kais isti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA