≫ 

Viki progovorila o siromaštvu: "Toliko stvari sam preturila preko svojih leđa, to niko nije video"

"Da li mi ruže cvetaju, ili sam na podu, kobeljam se, ali kad god ustanem budem pozitivna, i zato me Bog nagradi"

  • 6
Zvezde Granda, Viki Miljković Viki Miljković, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Violeta Viki Miljković govorila je na temu uspeha, i tom prilikom je istakla dane postoji uspešan čovek koji makar jednom nije bio na dnu.

- Ne postoji uspešan čovek koji makar jednom nije bankrotirao. Svi smo mi u životu imali manje-više teške probleme, uspone i padove, ja sam toliko stvari preturila preko svojih leđa, ali to se na mom licu nije videlo, to niko nije mogao da prepozna - rekla je Viki i nastavila:

- Da li mi ruže cvetaju, ili sam na podu, kobeljam se, ali kad god ustanem budem pozitivna, i zato me Bog nagradi. Svi smo dolazili u tu situaciju, samo što se o tome ne zna niti treba pričati, glavu gore, ustaneš i ideš još bolje - istakla je Viki.

Viki je objasnila a siromašni ljudi više grabe ka uspehu i da nema potrebe da čovek bude nesiguran kad se nalazi u teškoj situaciji:

- Ne možeš da budeš uspešan ako nisi bio siromašan. Siromašni grabe i kidaju, svi smo mi bili siromašni i postali danas ovo što jesmo i podsrek za one siromašne da vam to nije prepreka da jednog dana budete uspešni i bogati - rekla je Viki u emisiji "Magazin In".

Video: Viki Miljković pazarila, pa pokazala skupoceni stan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    10. januar 2021 | 14:15

    Pevaljka - filozof!

  • DARKO 100%

    10. januar 2021 | 14:16

    Po toj logici onda svi siromasni bice bogati ,ili postati bogati😉,ja pre mislim na onu naradnu para na paru ide a krpa uvek nadje zakrpu

  • dragan

    10. januar 2021 | 15:02

    hahahahaha provalija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA