Kad JK slavi sve izgleda glamurozno: Top 5 momenata plavokose Barbike kada je opravdala titulu dive

Jelena je u poslednjih godinu dana slavila, a o njenim stajlinzima, detaljima bajkovitog prostora i dalje se priča

  • 7
Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) u proteklih godinu dana uprkos pandemiji korona virusa, uz poštovanje svih propisanih mera struke, organizovala je proslave rođendana i praznika koji su privukli veliku pažnju javnosti i o kojima se i dalje priča.

Naime, Kareluša je proslavila Božić u krugu porodice, Novu godinu sa nekoliko prijatelja, pripredila je i bajkovitu zabavu povodom rođendana svojih naslednica, a ništa spektakulranije nije izgledala njena rođendanska žurka. Uprkos tome što je ateista, za Uskrs 2020. godine ispoštovala je tradiciju i proslavila ga sa najmilijima.

Jelena je ove godine najradosniji hrišćanski praznik provela u svojoj kući na Dedinju, sa ćerkama Atinom i Nikom, a tom prilikom se fotografisala sa naslednicama dok sve tri drže česnicu u ruci.

Ona je na sebi imala elegantnu crnu haljinu na jedno rame, koja joj je istakla sjajnu figuru. Uprkos tome što je izabrala svedeniju kombinaciju izgledala je seksepilno, a kao što mnogi kažu, da na sebe navuče i džak bila bi provokativna.

Njene naslednice na sebi su imale opušteniju garderobu, majicu i trenerke, a oduševile su sve svojom lepotom. Mnogi kažu da je njena starija ćerka Atina prava mamina kopija.

Plavokosa pevačica Novu godinu proslavila je sa najboljim prijateljem i saradnikom Zoranom Birtaševićem i još nekoliko prijatelja, slavlju je prisustvovao i Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić.

Karleuša je tom prilikom na sebi imala belu dugu haljinu na jedno rame, sa dubokim šlicem do boka, tako da su njene duge noge i obline bile u prvom planu. Ona je ovim stajlngom mnoge podsetila na popularnu lutku "Barbi".

Jelena je početkom septembra 2020. godine priredila bajkovitu zabavu za čerke Atinu i Niku povodom njihovog rođendana, a ono što je insteresantno jeste da su one rođene istog dana, 7. septembra, ali sa razlikom od godinu dana.

Atina i Nika tradicionalno imaju zajedničku rođendansku proslavu za svoje prijatelje i porodicu, a njihova mama blistala je u srebrnoj kreaciji sa resama i čokerom sa natpisom "Barbi". Ona je zaista izgledala kao popularna lutkica.

Pevačica je tada svojim ćerkama priredila zabavu na otvorenom, u dvorištu porodičnog doma na Senjaku, gde je sve je bilo ukrašeno roze i plavim balonima, perjem, a nezaoblizani detalj je bio i flamingo u bazenu.

Bilo je mnoštvo animatora koji su izvodili razne akrobacije i zabavljali prisutne na rođendanu. Svi su bili odlično raspoloženi, a Jelenine naslednice uživale su sa svojim drugarima. Posebno ih je oduševile torte, koje su imale nekoliko spratova.

Kako je Jelena izgledala u prazničnim izdanjima, pogledajte u galeriji:

Karleuša je proslavila svoj 42. rođendan u dvorištu svoje vile na Senjaku, sve je bilo u znaku JK, a slavljenica je o svemu vodila računa, od dekoracije samog prostora, pa i do "ića i pića". Služili su se kokteli, trpeza je bila bogata, a i rođendanska torta je delovala moćno.

Proslava je bila veoma glamurozna, prisustvovale su i mnogobrojne poznate ličnosti sa kojima se Karleuša druži. Ona je tada nosila prelepu belu haljinu sa otvorenim stomakom i dubokim šlicem, na glavi je nosila ukras, a u jednom trenutku kada je stmosfera došla do usijanja Jelena je sa šminkom i garderobom skočila u bazen.

Jelena je Uskrs prošle godine proslavila u krugu porodice, a porodični dom izgledao je bajkovito, sve je bilo puno šarenih boja, na radost, jaja je ukrasila raznim vedrim bojama, sto jebio pun cveća i raznih ukrasa.

Njena naslednica Nika prvi put je pobedila u tucanju jajima, ali tog puta ne kokošjim, već nojevim, i to u obračunu sa ocem Duškom.

Jelena se fotografisla sa porodicom, njene ćerka imale su lepršave toalete, ona je nosila narandžastu haljinu sa dubokim šlicem, a Duško je bio u odelu. Sa njima je praznik provela i Jelenina tetka Danijela, inače, rođena sestra njene pokojne majke Divne Karleuše.

Video: Novogodišnja ispovest Karleuše: Plašim se da ću tek kada mi ćerke odrastu saznati šta ih je bolelo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skromna dusa fotosopirana

    11. januar 2021 | 16:39

    ona je diva u njenom dvoristu za dalje ne bih da pricam

  • viktor

    11. januar 2021 | 17:28

    za par godina vise ce javnost zanimaniti zivot njenih kcerki, kao i nova porodica Duska Tosica, njegove nove zene i njegove nove dece nego JK- Kao sto je danas slucaj sa Cecom, a o kojoj se pise iskljucivo u vezi Veljka, Bogdane, Anastasije ili unuka! Pregazilo ih vreme!

  • keep calm and rendaj

    11. januar 2021 | 17:00

    dusko se sve cesce slika sa njom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA