≫ 

Rodići daju 250.000 evra za zeta i ćerku Bojanu: Šijan u miraz dobija stan u luksuznom naselju

Budućim roditeljima će prve komšije biti poznate lićnosti poput Novaka Đokovića, Saše Kovačevića, Milice Todorović, Marije Šerifović...

  • 29
Proslava povodom rođenja Željka Raznatovića. Foto: ATA Images

Sestra Bogdane Ražnatović, Bojana Rodić trudna je sa Mirkom Šijanom, a sin pevačice Goce Božinovske u miraz će navodno dobiti stan u jednom luksuznom stambenom kompleksu u Novom Beogradu koji je poznat po tome što u njemu žive neki od naših najpoznatijih pevača i sportista.

Naime, porodica Bojane Rodić planira da izdvoji oko 250.000 evra za nekretninu u koju će se njih dvoje useliti s detetom, a dok beba ne dođe na svet, par će funkcionisati na relaciji Titel-Surčin, gde se nalaze njihove porodice, piše Srpski telegraf.

- Mirko je već počeo da sređuje kuću u Surčinu za prvo vreme i zajedno s majkom Gocom uveliko priprema sobu za bebu, a onda je usledilo iznenađenje. Kad su za vikend Bojana i Mirko bili na porodičnom ručku u Titelu, njeni roditelji su ih obradovali i rekli da će navodno od njih dobiti stan. Bojanina mama Danijela i tata Bogdan rešili su da im obezbede luksuznu nekretninu koja vredi oko 250.000 evra - otkriva izvor blizak Rodićima.

Kako se navodi, budućim roditeljima će prve komšije biti poznate lićnosti poput Saše Kovačevića, Milice Todorović, Marije Šerifović, Novaka Đokovića...

Podsetimo, Mirko i Bojana sa za Božić svojim najmilijima otkrili da čekaju bebu i to su im saopštili testom za trunoću koji je bio upakovan kao božićni poklon i okačen na jelci.

Porodice Božinovski i Rodić sa oduševljenjem su prihvatili vest da će im uskoro stići prinova, a Bojana uživa u prvim mesecima trunoće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    12. januar 2021 | 11:17

    Mirko se dobro uvalio. Ovi rodici imaju para, a on nista osim te kuce sto je ostala od njegovog oca i koja je renovirana poslednji put dok je on bio ziv. Pritom je kuca u surcinu i zivi sa majkom. I ne radi nista.

  • Ooo

    12. januar 2021 | 10:54

    A porez na stan i racune ce da plaća ko? Ni jedno ne radi, dana radnog staža nemaju

  • 😀

    12. januar 2021 | 11:46

    Novak će sad moći da se hvali ko su mu komšije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA