Nole licitirao 2.000 evra za Bikovićevu jaknu, glumac dao hit komentar: "Kako sam čuo, treniraš..."

Teniser ponudio novac uz komentar da će mu jakna bolje stajati nego Milošu Bikoviću

  • 2
Miloš BIković, Novak Đoković Miloš Biković, Novak Đoković, Foto: Nikola Tomić, Instagram.com/juznivetarfilm,

Poznati glumac Miloš Biković odgovorio je teniseru Novaku Đokoviću na komentar koji je ostavio prilikom licitacije za Maraševu jaknu.

Na Instagram profilu filma “Južni vetar”, Miloš Avramović pokrenuo je još jednu u nizu humanitarnih aukcija. Ovoga puta na red je došla Maraševa jakna, od čije će prodaje novac ići za lečenje Anđele Dimitrijević. Njena početna cena bila je 300 evra.

Međutim, poznati teniser Novak Đoković ponudio je 2.000 evra, uz komentar da će mu jakna bolje stajati nego Milošu Bikoviću, koji u filmu “Južni vetar” igra Maraša.

Glumac Miloš Biković odlučio je da odgovori na ovaj komentar poznatog tenisera, rekavši da će mu jakna bolje stajati zbog toga što je u treningu.

- Bolje ti stoji zato što, kako sam čuo, treniraš redovno - napisao je Biković.

Podsetimo, posle Noletove ponude, fudbaler Real Madrida Luka Jović pridružio se ovoj humanitarnij licitaciji, pa je podigao cenu Maraševe jakne na 2500 evra, a trenutna najveća ponuda iznosi 4.000 evra, od ponuđača koji želi da ostane anoniman. Licitacija traje do sutra u 20 časova.

Inače, kako smo ranije ekskluzivno objavili, Novak je svakako odlučio da donira novac koji je ponudio, bez obzira na ishod aukcije, a taj postupak je oduševio Bikovića, koji će za najboljeg tenisera sveta izdvojiti dodatnu jaknu i pokloniti mu je zbog humanog gesta.

Video: Miloš Biković sa bokserskim rukavicama najavljuje onlajn predstavu u BDP- u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA