≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je Ana, žena Peđe Blizanca, o kojoj se priča? Rodila troje dece, kažu da voli fudbalere

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana ima troje dece iz braka sa pevačem Peđom

  • 11
Dusko Tosic

Foto: AP/Tanjug, Instagram/anajovanovic1

Blogerka Ana Jovanović našla se u žiži interesovanja javnosti zbog navoda pojedinih medija da ima aferu sa fudbalerom Duškom Tošićem, mužem pop zvezde Jelene Karleuše, što je ona javno demantovala.

Ana je na svom Instagram profilu navela da je nije istina da je imala aferu sa fudbalerom, a nakon njene objave oglasila se Karleuša koja ju je podržala: "Draga Ana, njih samo treba žaliti, jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život".

Anu je javnost upohznala kao suprugu pevača Peđe Jovanovića, poznatijeg kao Peđa Blizanac, a zbog atraktivnog izgleda i provokativnih fotografija, na Instagramu je prati više od  269.000 ljudi.

Lepa brineta je majka troje dece, dva sina i ćerke, koje je dobila iz braka sa Peđom, ali ona ne voli da se eksponira u javnosti, te se gotovo nikada nije pojavljivala sa njim na javnim događajima.

Uprkos tri trudnoće, Ana ima svršenu figuru, telo za poželeti na kom se naziru mišići, a mnoge pripadnike jačeg pola ostavlja bez daha svojim izgledom i atributima koje često ističe fotografijama u bikiniju.

Ana je posvećena privatnom biznisu, kreira i reklamira kupaće kostime, veoma je aktivna na Instagramu gde objavljuje slike sa egzotičnih destinacija koje posećuje i očigledno uživa u putovanjima širom sveta.

 

Video: Jelena Karleuša sa ćerkicama uživa na Kopaoniku, pogledajte kako vozi motorne sanke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stari znalac

    14. januar 2021 | 11:38

    ,,Ne voli da se eksponira u javnosti,aktivna na instagramu...." Nelogično. Kupaći kostimi su pokriće pravog ,,zanata". Nije jedina takva ,, instagram kreatorka".

  • eNL

    14. januar 2021 | 09:48

    znači Duško vraća sve polako Jeleni " milo za drago"...al će Jelena da pije tablete, ova je lepša i mlađa a i ne žali je.

  • Pufta

    14. januar 2021 | 10:24

    Ako nema fotosopa onda je ovo vrh riba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA