"U odličnoj sam formi zato što sam pomagao u fizički teškom radu, kopao temelje, mešao beton..."

- Draga deco, voleo bih da zamenite sve te kompjutere, telefone i igrice, šetnjom, sportom i raznim drugim aktivnostima u prirodi, jer to jača telo i okrepljuje duh - poručio je Karić

  • 0
Bogoljub Karić Bogoljub Karić / Foto: Instagram/bogoljubkaric

Bogoljub Karić odlučio je da podeli sa svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk koliko smatra bitnim fizičku aktivnost i zdrav život.

Biznismen je priču započeo time što je istakao koliko je ponosan na svoje unuke, koji redovno treniraju.

- Dragi moji, gledam kako moji unuci Luka, Teodor, a boga mi i Bojan i Goran treniraju i vežbaju i kako su uporni i istrajni u tome. Pa je red, kao stariji, da ih u tome podržim, da im stanem na crtu i pokažem šta mogu i koliko sam i dalje u formi. Trener kaže da sam u odličnoj kondiciji! Tako da sam zadovoljan, a za ovako dobru formu mogu da budem zahvalan svom dugogodišnjem napornom radu - pohvalio se Karić.

Bogoljub je potom objasnio kako je kroz svoje odrastanje navikao na fizički rad.

- Za razliku od današnje dece i omladine, naše detinjstvo je bilo potpuno drugačije. Draga dečice moja, nismo tada imali kompjutere, telefone i razne druge tehnološke izume, nego je igra i druženje sa drugom decom bilo jedina zabava. Kasnije smo pomagali roditeljima u raznim kućnim poslovim, pa i fizički teškom radu - napisao je Karić i dodao:

- Radili na građevini, kad je nekome bila potrebna pomoć, kopali temelje, mešali beton, sve što smo mogli. Pored svega toga u nama je ostajalo još dovoljno snage i volje da i dalje udemo aktivni. Zato, draga deco, voleo bih da zamenite sve te kompjutere, telefone i igrice, šetnjom, sportom i raznim drugim aktivnostima u prirodi, jer to jača telo i okrepljuje duh. Ne kaže se bez razloga "U zdravom telu, zdrav duh". Zapamtite, sport i fizička aktivnost su od presudnog značaja za vaše zdravlje. Sat ili dva provedeno u prirodi uz trčanje ili igru je za vas najbolji ulog za dug i bezbrižan život.

Njegova objava prikupila je veliki broj lajkova, kao i pohvala na račun vrednosti za koje se zalaže.

Pogledajte kako Bogoljub trenira:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA