Ognjen Amidžić izašao iz bolnice! "Hvala Bogu, dobro sam"

- Izašao sam iz bolnice i konačno sam kod kuće s porodicom - naveo je voditelj i zahvalio se doktorima

  • 4
Ami G show

Ognjen Amidžić Foto: ATA images

Voditelj Ognjen Amidžić pre nedelju dana bio je primljen u KBC "Bežanijska kosa" s obostranom upalom pluća. Iako su dva uradjena PCR testa pokazala da je negativan na korona virus, lekari su insistirali da Amidžić uradi skener pluća, kao i test iz krvi, nakon čega je definitivno potvrđeno da je zaražen kovidom 19.

Ognjen je proveo sedam dana u bolnici, a danas je pušten jer su svi rezultati bili dobri, a test na antitela pokazao prisutnost istih.

On kaže da se dobro oseća i da veliku zahvalnost duguje lekarima iz KBC “Bežanijska kosa”.

- Hvala Bogu, dobro sam! Izašao sam iz bolnice i konačno sam kod kuće s porodicom. Moram da se zahvalim doc. dr Mariji Zdravković, direktorki KBC “Bezanijska kosa”, ass. dr sci. med. Mariji Branković, načelnici odeljenja gastroenterologije, kao i kompletnom osoblju odeljenja gastroenterologije. Hvala svima koji su brinuli i koji su mi se javljali. Naravno, hvala predstavnicima sedme sile, mojim kolegama na razumevanju. Radujem se novoj emisiji u utorak veče koja će biti spektakularna - rekao nam je Amidžić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. januar 2021 | 19:00

    Zelim mu puno zdravlja i srece ali posteno nije nikakav komicar niti su mu zabavne emisije,hoce da kopira Ivana Ivanovica ali Ivan je broj jedan a svi ostali su iza njega u tom profesionalnom smislu

  • On

    14. januar 2021 | 23:17

    Dobro je da mu je bolje, ipak ga lečila direktorka i dr. sci, spec. prof. itd, kao što bi i ostale, ne javne ličnosti, da ne kažem, obične nepoznate bolesnike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA