≫ 

Ceca upoznala Anastasiju i Veljka sa novim dečkom Bogdanom, a ovo su svi detalji

Susret se desio u domu Ražnatovićevih u novogodišnjoj noći

  • 27
Ceca Ražnatović Ceca i njen novi dečko Bogdan Srejović Printskrin: TV Pink

Ceca Ražnatović je već dva meseca u vezi sa ugostiteljem Bogdanom Srejovićem- Svog novog dečka folk zvezda je upoznala sa svojom decom, Anastasijom i Veljkom Ražnatovićem.

Susret, kako piše "Blic", se desio u novogodišnjoj noći u domu Ražnatovićevih.

- Ceci i Bogdanu je veoma lepo u vezi. Do sada se Ceca trudila da svoj emotivni život maksimalno sačuva za sebe, ali nakon što su ih uslikali paparaci shvatili su da to više ne mogu da kriju. Da ima dečka Ceca je posle nekoliko dana zabavljanja saopštila svojoj porodici, a prvi put Veljko i Anastasija upoznali su Bogdana na novogodišnjoj večeri koju je Ceca organizovala u svom domu. Odlučila je da u najužem krugu ljudi organizuje intimnu večeru, na kojoj će decu i članove porodice upoznati sa dečkom sa kojim je mesec dana ranije uplovila u vezu. Anastasija i Veljko, ali i ostali članovi prihvatili su Bogdana odlično, a prema prvim reakcijama, mamin novi dečko im se i te kako dopao. Zbog ovoga pevačica je bila i te kako srećna, jer joj je bilo veoma važno da oni prihvate Bogdana, kako bi ona mogla u potpunosti da uživa u ljubavi sa njim - naveo je izvor:

- Nekoliko dana nakon druženja u vili u Ljutice Bogdana, otputovali su na Jahorinu. Ceca koja nije poznata kao ljubitelj snega, odlučila se da bez problema uplovi u zimsku čaroliju sa emotivnim partnerom. Svima je bilo čudno kada su na planini prepoznali Cecu u društvu javnosti nepoznatog muškarca, te se veoma brzo u brojnim krugovima počelo da govori kako Ražnatovićeva ima novog dečka. Nakon što su na planini proveli nezaboravne trenutke zajedno, oboje su se vratili u Beograd, gde su dočekali božićne praznike. Zanimljivo je i to da je Bogdan bio na ponoćnoj liturgiji kada i Ceca, ali to niko nije mogao da primeti, jer su oboje bili na različitim mestima. Zato su ubrzo jedno drugom mogli uživo i da čestitaju veliki hrišćanski praznik - rekao je ovaj sagovornik.

Video: Ceca uživa na zimovanju na tajnoj lokaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    14. januar 2021 | 23:01

    Sutra nova vest.Ceca je Bogdanu, pokazala malog Veljka , ovaj ga uzeo narucje dok se mali Veljko smejao. Dirljva scena u domu Raznjatovica. Prekosutra. Ceca odvela Bogdana u Zitoradje da ga upozna sa mamom i tatom i tako u nedogled ce mo imati svaki dan neke nove vesti o Ceci & Bogdanu ! 😏

  • majalena

    14. januar 2021 | 23:12

    Sto je sa ovim zenama i dosta mladjim muskarcima? Previse je bilo i sto djedovi vodaju klinke.Ona pored njega kao tetka izgleda.

  • Mina

    14. januar 2021 | 22:53

    Ceca i deca!!😅😅😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA