Bogoljub otkrio kako je porodica Karić slavila Božić: Svi na okupu, a u česnici su posebni novčići

Nastojimo da našoj deci i unucima prenesemo poštovanje tradicije i naših običaja, napisao je Karić

  • 0

Video: Bogoljub pokazao kako se u njegovoj porodici slavi Božić: Deca uz česnicu izgovaraju molitvu

Bogoljub Karić nastoji da putem svakog svog obraćanja javnosti prenese životne vrednosti za koje se zalaže, te je tako i ovog puta želeo da svojim fanovima putem Fejsbuka uputi važnu poruku.

Naime, Bogoljub je objavio snimak koji je nastao na Božić, a u opisu videa objasnio je kako njegova velika i srećna porodica proslavlja najradosniji hrišćanski praznik.

- Dragi moji, gde god da se nađemo u svetu, naša porodica slavi Božić. Nastojimo da našoj deci i unucima prenesemo poštovanje tradicije i naših običaja, da nauče da na pravi način obeležavaju sve pravoslavne praznike. Najdraže nam je kada naši najmađi unuci nauče "Oče naš" i zajedno sa nama, radosno izgovaraju tekst ove prelepe molitve - napisao je Bogoljub i nastavio:

- Za Božić se tradicionalno mesi česnica, u koju se stavlja novčić. Kažu da će onaj ko nađe novčić biti celu godinu srećan! Nekoliko dana pre Božića, Mara i ja smo bili u Burdž Kalifi, najvećoj zgradi na svetu. Tom prilikom smo od naših prijatelja dobili poklone, koje smo kasnije stavili u tu česnicu da ih deca pronađu! Kakvo je to oduševljenje bilo... ta sreća se ne može opisati! Upravo zbog takvih trenutaka radosti i sreće, mi smo u stanju sve da učinimo, kao i svi vi, sigurni smo, kojima je porodična sreća najveće blago - poručio je Bogoljub.

Fanovi su na snimku koji je Bogoljub objavio najviše pažnje obratili na njegovog unuka Luku, koji je izgovorio sam molitvu "Oče naš", te su čestitali Karićima na tome što decu odgajaju u pravom hrišćanskom duhu.

Kako je porodica Karić proslavila Božić, pogledajte u videu na početku vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA