Kažu da su bili savršen par, ali su raskinuli: Gastoz otkrio gde je i šta radi njegova bivša Marija

Nenad je snimao klipove sa Marijom koja mu je bila velika podrška

  • 5

Bivši rijaliti učesnik Nenad Marinković Gastoz pre više od deset godina zaintrigirao je javnost kao jutjuber, a tada  je klipove snimao sa tadašnjom devojkom, izvesnom Marijom.

Gastoz je otkrio u kakvim je sada odnosima Marijom. Nenad se dotakao i jutjubera i rekao šta misli - ko se po njegovom mišljenju najviše ističe.

- Marija je prsrećna, ima dečka, moguće i brak. Stvarno nemamo nikakav odnos, ne čujemo se, znam da je dobro i to je najbitnije. Znam da je srećna, što je najbitnije, ima svoj život, ja imam moj. U dobrim smo odnosima, ali generalno se ne čujemo  - otkrio je Nenad za Telegraf JETSET.

- Meni je Janko sin, usvojio bih Janka. Baka Prase, svaka mu čast svakako, ali sad kako gledam po tim statistikama, Omčo šta je uradio, to je nešto neverovatno. Omčo, koga su svi ljudi omalovažavali, trenutno je prvi na sceni, to nekako bude, jer kad te nakako guraju i kada ne vide ništa u tebi, a ti se trudiš i veruješ u sebe, to ti daje to. Svaka mu čast - rekao nam je Gastoz.

Kako što je poznato, Gastoz je u romansi sa Naidom koja ga je "smirila", a vezu sa njom uporedio je sa skakanjem iz aviona bez padobrana.

- Nisam se ja smirio, smirila me je devojka. Svi znaju da sam lud, poznat po tome, jedna, druga, treća, peta, šesta... Meni sa Naidom, nekako, koliko god da je nenormalno, toliko mi prija. Kao da konstantno skačeš iz aviona bez padobrana... - ispričao je Gastoz.

Video: Gastoz se oglasio nakon privođenja u Parovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA