Jelena Rozga za običnu dnevnu šetnju ponela kombinaciju koja košta više od 6.000 evra

- Nebo boje moje ljubavi - napisala je Jelena Rozga ispod objave na kojoj nosi skupocenu kombinaciju

  • 10
Jelena Rozga

Jelena Rozga; Foto: ATA Images

Hrvatska pevačica Jelena Rozga (43) je nedavno objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira u blizini mora, a tom prilikom je obukla veoma skupu odevnu kombinaciju.

Naime, poznata pevačica se fotografisala u rodnom Splitu, a ovog puta se zabundala od glave do pete i ponela kombinaciju koja košta više od 6.000 evra.

S obzirom da je napolju veoma hladno, Jelena je obukla "Max Mara" kaput koji košta oko 3.000 evra

Oko vrata je stavila šal "Loewe" od 225 evra, dok je obula "Bottega Veneta" čizme od 887 evra kakve ima i manekenka Izabel Kovačić, supruga hrvatskog fudbalskog reprezentativca Matea Kovačića.

Splitska pevačica je skupoceni stajling upotpunila "Yves Saint Laurent" crnom torbicom od 1.900 evra pa tako celokupan stajling izađe vrtoglavih 6.000 evra.

- Nebo boje moje ljubavi - napisala je pevačica u opisu fotografije na kojoj je prikupila skoro 14.800 lajkova, dok je na Instagramu trenutno prati 358.000 pratilaca, a novu fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

"Šal je predivan i dobro ti stoji", "Najlepša", "Lepotica zauvek", "Predivna kombinacija", bili su samo neki komentari ispod objave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA