≫ 

Jovana Joksimović u kratkoj haljinici "podgrejala" hladno jutro

Poznata voditeljka se pojavila u Jutarnjem programu u odevnoj kombinaciji koja je savršeno istakla baš sve što treba

  • 4
Jovana Joksimović Jovana Joksimović; Foto: ATA images

Srpska voditeljka Jovana Joksimović (39) zagolicala je maštu svih gledalaca Jutarnjeg programa u izazovnoj haljini u kojoj je istakla savršene noge i vitku figuru.

Naime, lepa voditeljka je "dobro jutro" poželela u nešto drugačijem izdanju nego inače, a upravo ovaj stajling mnogima je "podgrejao" hladni dan.

Jovana je na sebi imala sivu mini haljinu sa dugačkim rukavima, koja je otkrila njene vitke i zategnute noge u koje su svi gledali. Ceo izgled je upotpunila srebrnim salonkama, koje su dodatno vizuelno produžile njene već dugačke noge.

Kada je ulazila u studio njena veoma uska haljina je istakla Jovaninu podignutu zadnjicu, pa je zaista dobila samo pohvale za današnji izgled.

Lepa Jovana je istakla uzak struk i savršenu fuguru uprkos tome što je rodila troje dece, a na izgledu joj mogu pozavideti mnoge žene širom Balkana.

Jovana je ovom prilikom uvila kosu u talase, a na usnama je nosila ružičasti karmin, pa sve fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    19. januar 2021 | 00:53

    Bigami lepe noge, ruku na srce, baš su dobre.

  • semi

    18. januar 2021 | 21:43

    Istinska diva i prava beogradska gospođa.

  • Mira

    19. januar 2021 | 20:50

    Neprikladno za jutarnji program ipak.Da je pevacica pa da razumem,ili da vodi neki becernji šou,muzicki program..itd.. ali voditi ozbiljan jutarnji program ovako.. NO COMENT

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA