≫ 

Milena podržala glumicu koja je optužila Miku da ju je zlostavljao: "Bez nje bih bila sama!"

- Nisam silovana, srećom nemam takvo iskustvo, ali jesam kontinuirano seksualno uznemiravana - tvrdi Iva

  • 1
Milena Radulovic, Iva Ilincic

Foto: Instagram/ivailincic, ATA images

Glumica Milena Radulović (25) podržala je koleginicu Ivu Ilinčić (24) nakon što je u policiji podnela prijavu protiv profesora glume Miroslava Miku Aleksića, jer ju je navodno sekualno zlostavljao.

Kao što je poznato, Milena je prva javno optužila Aleksića, a prema njenim tvdnjama, on ju je silovao kada je imala 17 godina, a navodni zločin se ponavljao.

Sa druge strane Iva je javno iznela tvdnje da je Mika nije silovao, ali da ju je seksualno zlostavljao. Milena je na svom Instagram profilu podržala Ilinčićevu nakon njene ispovesti.

- Moja legenda, Iva Ilinčić, bez koje bih bila sama! Drgarice, brate, samo napred! - napisla je Radulovićeva.

Podsetimo, Iva je nakon šest godina ćutanja i Mileninog postupka odlučila da progovori o navodnom zlostavljanju koje je doživela od Aleksića, kog je, kako je rekla, gledala kao oca.

Nisam silovana, srećom nemam takvo iskustvo, ali jesam kontinuirano seksualno uznemiravana. Šest godina sam ćutala, negirala, nikom nisam govorila, bukvalno nikom. Bilo mi je jasno da je loše - počela je ispovest Iva.

- Kada se dogodilo prvi put, rekla sam sebi: "Mika mi je kao otac, nemoguće da se ovo dešava i ne dešava se. A ako se dešava, onda on mene čeliči, hoće da me spremi za surovi svet reditelja, producenata". Pravdala sam to, odbijala da prihvatim. Ignorisala sam. A onda sam priznala sebi, što je bio ogroman korak - ispričala je Iva za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    19. januar 2021 | 08:10

    Sada moze svako da optuzi nekoga za sexsualno zlostavljanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA