≫ 

Ceca stigla u Kragujevac da upozna Bogdanovog oca i to na njihovu krsnu slavu!

Folk zvezda došla je u dom svog dečka Bogdana, na krsnu slavu porodice Srejović

  • 43

Ceca Ražnatović (47) stigla je u Kragujevac malo posle 15:30 časova, u porodični stan svog dečka Bogdana Srejovića (38) , gde je danas zvanično upoznala njegovog oca Miloša.

Folk zvezda došla je na krsnu slavu porodice Srejović, a u zgradu nije ušla na glavna vrata, već iz garaže, gde ju je sačekao dečko.

Kako se dalo videti iz daljine, dok je prilazila kolima, na sebi je imala belu bundu.

Naša ekipa Bogdana i Miloša snimila je i nekoliko sati pre njenog dolaska.

Oni su sa prijateljima sedeli u kafiću preko puta zgrade u kojoj žive, da bi pola sata pre Cecinog dolaska svi zajedno otišli u stan.

Snimke pogledajte na vrhu teksta.

Podsetimo, Bogdanov otac je dan nakon što je objavljena vest da je njegov sin u vezi sa Cecom, rekao:

- Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli poslednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro videti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto sprečen - rekao je nekadašnji atletski šampion.

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - istakao je Srejović 14. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA