≫ 

Uraganka zavela srpskog fudbalera! Uživali na romantičnom odmoru, bio je u vezi s njenom koleginicom

Poznata srpska pevačica je u vezi sa srpskim fudbalerom Vladimirom Volkovom

  • 17
Ivana Nikolić, Hurricane Ivana Nikolić; Foto: Instagram/ivana_boom_nikolic

Članica muzičke grupe Hurricane, Ivana Nikolić, je nekoliko meseci nakon raskida višegodišnje veze uplovila u novu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, tvrdi Alo!.

Novopečeni par se poslednjih dana 2020. godine nalazio na Kopaoniku, a simpatije među njima javile su se mnogo pre nego što su priznali da se dopadaju jedno drugom, prenosi Alo.

- Vladimir je poznat po tome koliko voli lepe žene, pa ne čudi što mu je Ivana zapala za oko od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, a još manje čudi to što je još tada počeo da joj se udvara iako je bila u vezi - započeo je izvor blizak njima.

- Dopisivali su se svakodnevno i već tada su se rodile prve simpatije. Nakon raskida njene dugogodišnje veze, rešio je da je pozove na večeru i ubrzo su otpočeli vezu. Naravno, to na sve načine pokušavaju da sakriju, a pred kraj 2020. otišli su na Kopaonik kako bi bar malo uživali u svojoj privatnosti daleko od znatiželjnih pogleda - dodaje izvor.

Fudbaler je navodno veoma zaljubljen u Ivanu, dodao je izvor.

- Iako nije sklon vezivanju i važi za velikog ženskaroša, ovoga puta Vladimir se zaljubio kao nikada do sada. Već dva meseca ne vidi prst pred okom koliko je zaljubljen i koliko na sve načine pokušava da joj udovolji. Čak ne uspeva da se suzdrži a da je ne poljubi u javnosti iako imaju dogovor da se kriju - kaže izvor.

- Kada su bili na Kopaoniku, Volkov je uplatio najskuplji hotel za svoju dragu, svakodnevno je obasipa poklonima i retko kada se razdvajaju. Njoj to, naravno, prija budući da joj je nedostajalo da je neko razmazi - kaže izvor.

Jedan od razloga što se golupčići kriju je taj što pevačica smatra da je prerano ušla u novu vezu.

- Iako joj sa Vladimirom cvetaju ruže, Ivana ima osećaj da radi nešto pogrešno budući da je ubrzo posle raskida uplovila u vezu, pa na sve načine krije istinu - zaključio je izvor.

Podsetimo, poslednje što je poznato javnosti kada je reč o emotivnim vezama Vladimira Volkova jeste da je bio u ozbiljnoj vezi sa Sandrom Afrikom.

Nikada ga nisam uhvatila da me je prevario - prevario, ali mislim da je dečko koji voli da tako malo... Mislim, ko ne voli? Instagram je postao cirkus. Toliko su sad postale dostupne te neke gradske devojke, a svi oni su u fazonu da nije realno to što gledaš na Instagramu, ali opet šalju zahteve i poruke, lajkuju slike. Njima je sasvim normalno to što lajkuju slike, a meni nije. Meni je to znak da vidiš da li će ta devojka da odreaguje ili ne na to. Naročito kada joj, na primer, fudbaler lajkuje sliku. Naravno da će ona posle toga da se hvali i priča - rekla je Afrika na temu odnosa sa Volkovim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prolaznik

    21. januar 2021 | 11:43

    Dopisivali su se svakodnevno...ali tek nakon raskida njene dugogodisnje veze zapoceli su romansu...hahahaha. kakav cirkus.

  • damir

    21. januar 2021 | 12:09

    Sakrili se od javnosti na kop, hahaha , mislis otisli na kop da se pokazu javnosti

  • Kiza

    21. januar 2021 | 11:23

    Ja mislio da ce se smuvati sa nekim iz radnicke klase kad ono fudbaler.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA