≫ 

Ana Nikolić priznala da želi da upiše medicinu, prvi put o Rasti nakon njegovog privođenja

- I moje tetke su se smejale kad sam rekla da ću da upišem Medicinski fakultet, a moja tetka je u prvoj kovid zoni od početka - rekla je Ana

  • 18
Stefan Đurić Rasta, Ana Nikolić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Ana Nikolić gostovala je u emisiji "Premija Vikend Specijal", u kojem je otkrila da želi da upiše Medicinski fakultet u Beogradu.

- Radno sam, fenomenalno, nikad ne bi rekao da sam doktorka i da to želim da budem, stvarno sam htela to da budem. Moja bivša svekrva mi je poslala koji su predmeti, kako se popunjavaju uplatnice, ona me je ozbiljno shvatila, želim da upišem medicinu, ne privatne fakultete. Ja sam za vakcinu i sutra idem da se vakcinišem u domu zdravlja, moja mama se već vakcinisala. Ja sam preležala koronu, a toliko sam se pazila, ruke više nemam, a ja sam to više vežbala za moj fakultet. U početku sam bila uplašena, imala sam prvi i jedan jedini nastup, ali zbog situacije smatrala sam da nije trenutak, sve sam otkazala, nije pristojno da dok ljudi umiru da se peva i radi - rekla je Ana i nastavila:

- Plašila sam se za ljude oko sebe, mislim na svoju majku, brata, snaju. Nisam vidovita, ali možda bolje da upišem astrologiju, nisam znala da će biti najteža godina, ja album izdajem kad je gotov i kad sam zadovoljna. Turneju nisam radila, nadam se da ću da je počnem konačno. Kao neki hobi, a fakultet će da mi bude primaran. I moje tetke su se smejale kad sam rekla da ću da upišem Medicinski fakultet, a moja tetka je u prvoj kovid zoni od početka - rekla je Ana i dodala:

- Mene je ovo inspirisalo da se posvetim naukama koje sam želela kao devojčica od 17 godina, a moja mama koja mi je pričala da ću raditi sa bolesnim ljudima, a ja i sad radim sa bolesnim ljudima, tako da ću učiti psihijatriju i plastičnu hirurgiju - navela je ona.

Ana je navela da je nerviraju pojedini naslovi u medijima.

- O glupostima, da je Ana uvek u nekim skandalima, o Tarinom tati. Sve me je pogodilo, on nije moj bivši muž, on je Tarin tata, a ja tatu nemam, vređate me na više nivoa i ne dozvoljavam. On je najdivniji otac, to je neopisiva ljubav, znam koliko je hendikep kad nemaš oca, kad rano ostaneš bez njega, zbog toga pišem postove i pretim - navela je pevačica

Ana je prvi put progovorila i o svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti nakon njegovog privođenja.

- Sve što kažem upotrebi se protiv mene. Svoj posao rade advokati, a i državni organi. Ja sam uvek uz njega bila i javno - rekla je Ana.

Video: Kada pevačica vežba, društvo joj pravi ćerkica Tara: Ana Nikolić ne odustaje od treninga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    24. januar 2021 | 18:09

    Ma nego sta takvih koliko hoces po bolnicama I domovima zdravlja to si I ti shvatila pa daj da I ja dodjem do diplome obucem beli mantil I eto sigurice redovne mesecne plate iz budzeta ,slika I prilika naseg zdravstva ,ko je taj kojeg bi ti lecila majko mila.

  • Др

    24. januar 2021 | 17:50

    Ау! Будућа министарка!?

  • JA

    24. januar 2021 | 18:08

    I ko ce da je primi da radi i ako zavrsi u svojoj 53. ili 54. godini. Koja komedija. 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA