≫ 

Evo ko je prvi muž Sanje Kužet: Na svadbi im kumovala Brena, nisu se pojavljivali zajedno u javnosti

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi... Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli - rekla je Sanja svojevremeno na temu prvog muža

  • 4
Snimanje emisije Grand Specijal Sanja Kužet / Foto: ATA Images

Sanja Kužet (37) već neko vreme uživa u ljubavi sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim je dobila sina, a ne tako mnogo ljudi zna da je lepa voditeljka već imala jedan brak.

Naime, dok je radila na televiziji Pink, kao voditeljka vremenske prognoze, Sanja je započela vezu sa tadašnjim članom obezbeđenja Željka Mitrovića, Zoranom Piperom.

Ubrzo su se venčali, nakon čega su dobili sina Strahinju.

Kuma na venčanju Sanji je bila Lepa Brena, za šta se saznalo tek pre nekoliko godina, kada se pisalo o njenoj relaciji sa "prvom damom Granda".

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi... Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je Sanja na temu prvog muža, svojevremeno.

- Mi imamo zajedničko dete, pa je nemoguće da nemamo nikakav kontakt. Sve funkcioniše u najboljem redu. Upravo je ovog vikenda dete kod oca. Sve je kako treba - rekla je ranije voditeljka.

Sliku Sanjinog prvog supruga pogledajte u galeriji:

Sanja se posle prvog porođaja vratila na Pink kao novinar informativnog programa, nakon čega je prešla na Grand, kao voditeljka najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Postoji zanimljivost i vezano za Sanju i njenog sadašnjeg partnera, a voditeljka ju je ispričala tokom jednog intervjua.

- Jedna informacija koja nije poznata javnosti je da smo mi početkom naših dvadesetih bili u emotivnoj vezi. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo taj uvod i upoznavanje - rekla je Sanja jednom prilikom.

- Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju verujem - objasnila je Sanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    26. januar 2021 | 16:56

    Koje je ovo foliranje ,sve je bilo super,bajno sjajno,pa koji se se***** razvodila onda,

  • zac

    26. januar 2021 | 18:40

    Od jedanajest fotografija gde smo trebali videti Sanjinog supruga vi nam pokazujete deset fotografija od Sanje i samo jednu i to u ne jasnom polozaju njenog supruga,bravo.

  • Ooo

    27. januar 2021 | 08:36

    Lepotan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA