Zlata Petrović o Rodićima i mogućoj snajki Nataši: Oni su mi već kao rod, kupujem piletinu kod njih

"Sve je Bog odredio ko će sa kim da bude. Nataša je divna devojka", rekla je pevačica

  • 8
Zlata Petrović, Jovan Pejić, Nataša Rodić Foto: Marko Jovanović, Instagram/pejic_jovan, Instagram/miss.rodic

Zlata Petrović, pevačica, ne krije da bi volela da joj snajka bude Nataša Rodić. Naime, u javnosti se šuškalo kako njen sin Jovan Pejić gaji simpatije prema svastici Veljka Ražnatovića.

- Sve je Bog odredio ko će sa kim da bude. Nataša je divna devojka, ali moj sin se sa njom samo druži. Ja živim u Mirijevu i kupujem piletinu baš kod njih. Tu rade Nataša i njena majka Danijela i uvek se lepo pozdravimo i izljubimo. Uvek se sa njima šalim, kada povičem "gde si nesuđena prijo". Oni su meni već kao rod - kaže Zlata za "Star".

Petrovićeva usput opisuje kako je Goca Božinovska reagovala kada je saznala da će postati baba.

- Ona je presrećna, lumpovala je i napila se. Od Mirka se najmanje očekivalo, ali je našao pravu devojku i drago mi je zbog toga - zaključuje pevačica.

Podsetimo, Zlata je nedavno pričala o svom prijateljstvu sa Božinovskom, te je istakla kako je to jedina koleginica sa kojom putuje.

- Ja sam ostala u kontaktu samo sa mojom Gocom i to je to. Mi smo nekad sa Brenom letovale non-stop zajedno. Žene i deca uglavnom. Imale smo vremena i samo smo putovale. Sada se nešto desilo kod ljudi i sve se raspalo. Nema više tih druženja koja su trajala bukvalno 24 sata. Sada samo sa Božinovskom letujem u Sutomoru u kući kod njene sestre - rekla je Zlata.

Video: Sestra Rodić uživa u Egiptu i lumpuje uz Baju Malog Knindžu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA