Sloba Vasić na lekovima, kaže da je svestan da mora da smrša: "Svi misle da je pevačima lako..."

- Nisam uspeo da odolim jelima, jer se nisam ni preterano trudio. Nikako ne mogu da ostavim po strani sva ta jela koja se naprave sa strašću - rekao je pevač

  • 10
Slobodan Vasić Foto: Instagram/slobavasic_official

Pevač Sloba Vasić ističe da nije mogao da odoli hrani za vreme praznika i naglašava da se nije ni trudio da izgubi kilograme za vreme važnih datuma.

- Nisam uspeo da odolim jelima, jer se nisam ni preterano trudio. Nikako ne mogu da ostavim po strani sva ta jela koja se naprave sa strašću. Obožavam prazničnu idilu i sve mi bude mnogo slađe kada je hrana u pitanju. Topli dom i bogata trpeza, ko bi tome još mogao da odoli? - kaže Sloba.

- Ugojio sam se tokom prethodne godine, jer je bilo dosta izolacije i karantina, slabo kretanje i kilogrami su se sami nagomilali. Video sam da su i brojne kolege kuburile sa viškom, tako da nisam usamljen. Potrudiću se da to sve nadoknadim. Nisam odlazio u teretanu, pa je samim tim i to doprinelo da imam višak kilograma. Sve ću to nadoknaditi, moram se potruditi da što pre krenem sa iscrpnim vežbama, kako bih ponovo dostigao idealnu kilažu - rekao je pevač za "Super TV".

Vasić  je usled turbulentnog života i posla uspeo da dobije visok pritisak, ali napominje da je bitno sačuvati imunitet usred korona virusa.

- Mana ovog posla je što živite nezdravo. Dobio sam visok pritisak, ali ga trenutno regulišem lekovima. Cilj mi je da se oslobodim medikamenata i uravotežim svoj život. Loš život utiče na moj organizam i stanje. Svi misle da je pevačima lako, ali nije. Pre svega tu je noćni život, kod kojeg ne postoji spavanje - rekao je Sloba i dodao:

- Posle određenog perioda vas hvata nesanica, velika neispavanost, umor. Zadimljene prostorije, loša hrana i to je jedan od dovoljnih razloga da vam život krene nizbrdo kada je u pitanju zdravlje. Trudio sam se da u ovom periodu, dok nisam radio, što više vreme provodim u zdravim sredinama. Izbegavao sam zadimljene prostorije i trudio sa da što više udišem zdrav kiseonik.

- Bitno je da zdravim navikama sačuvamo zdravlje i stavimo ga na prvo mesto. Pre svega, ojačavanje imuniteta kao borba protiv korona virusa. Moramo biti svesniji da smo sami sebi na prvom mestu - rekao je pevač.

Vasić ističe da je testo njegov najveći porok, on uspešno odoleva slatkišima, ali ne i slanišima.

- Nisam veliki ljubitelj slatkiša, ali zato jako volim slano. Najviše volim testo i to me ubija - zaključio je Sloba.

Video: Sloba Vasić zaprosio bivšu misicu na luksuznoj jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    30. januar 2021 | 18:38

    Jao obrvaaa🤣🤣

  • Sibin

    30. januar 2021 | 22:06

    Ma pusti ti kilazu pazi na te obrve, hahahhaah, kakav saban!!!

  • DARKO 100%

    30. januar 2021 | 17:31

    Da bi bio zdrav ,moras ustati u 5 ujutro,filskultura,brijanje i sredjivanje pa dorucak,onda u radne pobede, pa na spavanje u dest navece , to je ideal da se telo regenerise i bude sposobno za novi ,dan,znam pevac si i da je sve kontra od ovoga ,ali i covek moze da bira ili zdravlje ili ces po starom,ili promeniti posao ,sve je na tebi i tvojoj odluci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA