≫ 

Darko Lazić opet "divlja" za volanom: Snimao se dok vozi više od 160 kilometara na čas

Pevač je uz snimak napisao: "Ide gas"

  • 73

Popularni pevač Darko Lazić ponovo divlja za volanom, a sve je šokirao snimkom iz automobila, gde se na instrument tabli vidi da pevač vozi i više od 160 kilometara na čas.

Lazić je na svom Instagram profilu objavio dva snimka, na kojima je tagovao repera Marka Milivojeva Mlija i napisao: "Ide gas".

Na snimku se čuje Darkov glas dok govori: "Kako si reko, kume?",  a zatim za nekoliko sekundi od nule ubrzava čak i više od 160 kilometara na čas, što se jasno vidi na videu koji je objavio, a zatim se čuje nečiji glas: "Koči, koči!".

Kao što je poznato, Lazić je ljubitelj brze vožnje, a u oktobru 2018. godine doživao je stravičnu saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, kada je njegov automobil sleteo sa puta i prevrnuo se na krov.

Lazić je tada više od mesec dana bio na intenzivnoj nezi u KBC Zemun, nakon čega je lečenje nastavio u banji. Darko se na sreću oporavio, ali se i sada primećuje da otežano hoda zbog preloma butne kosti, koji je tada imao.

Pevač je saobraćajnu nesreću doživeo, kako je i sam priznao, pod dejstvom alkohola, a tom prilikom vozio je bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.

Uprkos onome što je doživeo, Darko ne odustaje od brze i nebezbedne vožnje, što po sebe tako i po okolinu. Kako pevač divlja za volanom pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Darko sa porodicom otišao iz grada, pa objavio snimak kako uživaju u zimskoj idili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buki

    30. januar 2021 | 22:26

    Naplatiti mu bolnicke troskove, a ne posten svet koji postuje propise da placa.

  • Vlada

    30. januar 2021 | 22:12

    Pitanje je zasto nije u zatvoru?.

  • Ilija Cvorovic

    30. januar 2021 | 22:38

    Moze on otici iz sela da zivi u grad, da vozi besna kola al Brestač iz njega nece izaci nikada, suvisno je sve vise reci, nek su samo zivi i zdravi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA