Najlepša žena na svetu mami uzdahe u 6. deceniji: "Nikada te neću preboleti"

Glumica ima neverovatnu figuru, a njen izgled mnogi su pohvalili

  • 7
Elizabet Harli, Liz Harli Foto: Instagram/elizabethhurley1

Engleska glumica i bivša manekenka Elizabet Harli (55) videom u minijaturnom bikiniju oduševila je sve svojim besprekornim izgledom u šestoj deceniji. 

Elizabet sa razlogom važi za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti u zrelim godinama, a provokativnim snimkom dovela je temperaturu do ključanja.

Glumica je na odmoru, a snimila se na plaži u bikiniju, dok na je na sebi nosila i ogrtač sa tigrastim printom. Ona je svoje pratioce počastila provokativnim snimkom koji je sve oduševio.

- Treći dan mog odmora i predivno se zabavljam na plaži - napisala je glumica uz video koji je izazvao brojne reakcije njenih pratilaca.

Iako je u 6. deceniji obožavatelji kažu da glumica izgleda 15 godina mlađe, kao da je tek ušla u četrdesete godine,  a ispod videa dobila je brojne komplimente na račun izgleda.

"Nikada te neću preboleti koliko si lepa", "Stariš kao dobro vino", "Izgledaš predivno", "Ubitačno telo", neki su od komentara ispod Lizine objave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA