Džejeva ćerka napušta posao u pozorištu i kreće očevim stopama

Priča se da će Marija snimiti pop album, iako smo je do sada više puta čuli kako peva narodnjake i očeve pesme

  • 11
Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski Marija i Džej / Printskrin: Instagram/marija_ramadanovski

Marija, ćerka legendarnog Džeja Ramadanovskog, nakon očeve smrti rešila je da krene njegovim stopama, što je za života bila i želja njenog oca.

Talentovana Marija do sada je radila u jednom našem pozorištu, ali taj posao planira da napusti.

Navodno, ona je već počela da bira pesme i saradnike, a najveću podršku ima u svojoj porodici.

- Dok je bio živ, Džej je Mariju terao da snimi pesmu. Predlagao joj je čak i duet, ali je ona zbog treme i nesigurnosti uvek to odbijala. Pred kraj njegovog života, pristala je da sa ocem gostuje u nekoliko televizijskih emisija u kojima je pustila svoj raskošni glas i pokazala da se od onog ko ju je stvorio ne razlikuje puno - ispričao je izvor blizak porodici Ramadanovski.

- Od kada je Džej preminuo Marija stalno ponavlja kako bi njen tata bio ponosan na nju kada bi zapevala, kada bi ga nasledila... Žao joj je što se na taj korak nije odlučila ranije, dok je on bio živ, jer bi joj pomogao i oko muzičkog pravca, ali i oko saradnika, muzičara, odabira pesama. Majka Nada i sestra Ana su uz nju svim srcem, ali je i Adil rešen da mlađoj sestri svoje supruge pomogne i oko pevanja i oko pesama. Kako se pročulo u muzičkim krugovima da Džejeva naslednica planira da postane pevačica, tako su i pojedini tekstopisci počeli da se javljaju i nude joj pesme - tvrdi izvor za Alo!.

Priča se da će Marija snimiti pop album, iako smo je do sada više puta čuli kako peva narodnjake i očeve pesme.

- Marija je oduvek bila naklonjenija zabavnoj pop muzici, sluša Ninu Badrić, Aleksandru Radović... pa bi volela da njena prva pesma bude nešto poput onoga što njene starije koleginice rade - završio je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    31. januar 2021 | 10:54

    Srećno! 🍀🍀🍀

  • Cc

    31. januar 2021 | 11:24

    Meni ona ne peva ništa posebno

  • Bilja

    31. januar 2021 | 13:30

    Nije bas da ima raskosan glas.Daleko od toga .Njen tata je u svoje vreme bio vanserijski pevac. Ne znaci da ne moze da nauci i bavi se tim poslom. Prezime ce joj to omoguciti. Kakvi se sve bave pevanjem,onda moze i ona. U svakom slucaju srecno joj bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA