Tihomir Stanić iskreno o najvećem poroku: "Nisam mogao da fukcionišem ako ne popijem..."

- U mojoj porodici meni nikad niko nije rekao da ne pijem, već da ne pijem toliko - rekao je glumac

  • 5
Tihomir Stanić Tihomir Stanić / Foto: ATA images

Glumac Tihomir Tika Stanić otkrio je da je dugo imao problem sa alkoholom, voleo je da pije, ali je zahvaljujući svom karakteru prestao.

Popularni glumac je istakao da su mu članovi porodice govorili da ne pije u količinama u kojima je to radio, ali da mu niko nije rekao da prestane sa tim.

- Pio sam mnogo. Voleo sam da pijem, ali sam prestao. Snagom svog karaktera i volje sam prestao. Dok sam pio, mislio sam da je to vrlina, to je pogrešno vaspitanje. Svi veliki glumci koje sam voleo su pili, pa sam mislio da se tako postaje glumac. Nema veze nikakve - rekao je Tihomir.

- U mojoj porodici meni nikad niko nije rekao da ne pijem, već da ne pijem toliko. Kao da je piće nešto dobro u malim količinama, ali nije dobro. To je otrov, zamuti mozak, uništava porodice, to je zlo - rekao je glumac za Kurir.

- Sad ja ovo kad kažem, moji će drugovi reći da sam se našao ja, koji sam toliko popio, da pričam. To je zlo, kao što uništava droga - rekao je Srtanić i dodao:

Pošto je to uzelo maha, ja već nisam mogao da funkcionišem ako ne popijem, prsti su mi se kočili, postala je moja fiziološka potreba. Kada sam shvatio da mogu bez toga, onda sam video da mogu mnoge stvari da uradim za koje sam na prvi pogled rekao da nisu moguće.

- Jedna doktorka mi je rekla dok mi je gledala zenicu oka da imam tip oka koji je izumreo i da ja mogu da pomeram planine. Poverovao sam u to. Moja ćerkica, koja je prisustvovala tom pregledu, me je pitala da li ne vidim da me ona muva. Znate kako, kad čovek čuje lepe stvari sklon je brže da poveruje u to, nego kad sluša ružne - zaključio je Tihomir.

Video: Stanić: Glumci nemaju prava da budu bolesni jer bez njih ne može predstava da se odigra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    1. februar 2021 | 00:03

    Da, u pravu ste, alkohol je jedno veliko zlo, koje uništava sve što je dobro i nikome ništa dobro nije doneo. Bar 20 razorenih brakova znam i bar desetoro dece koji su pobegli od oca alkoholičara i nikad se nisu vratili a neki čak ni na sahranu majci nisu došli, jer nisu želeli da se sretnu sa ocem. Tužno!

  • Roki

    31. januar 2021 | 23:21

    Postaješ dosadan.

  • Laura

    1. februar 2021 | 11:20

    On je iskren,daje odlican primer da se sve moze postici, dobro voljo I upornoscu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA