≫ 

Stanija u identičnoj ubitačnoj kombinaciji kao JK: Kojoj bolje stoji kada na sebi ima samo tračice?

Veš od traćica raspalio je maštu mnogima

  • 10
Stanija Dobrojević, Jelena Karleuša Foto: Instagram stanijadobrojevic/karleusastar

Bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević fotografisala se u identičnom komadu kao i pop zvezda Jelena Karleuša, a društvrene mreže"gore" kojoj od njih bolje stoji seksi veš.

Naime, Karleuša je pre nekoliko dana pozirala u ogledalu, u  gaćicama, brusu sa tračicama koji pokriva samo intimne delova, a na ramenima imala je jedan poseban detalj sa tirkiznim perjem.

Nakon Jelene, Stanija je takođe pozirala u identičnom donjem vešu. a njeni pratioci na Instagramu primetili su da je Dobrojevićeva "pozajmila" inspiraciju od pop zvezde.

Karleušin povokativan "noćni stajling" izazvao je mnoštvo komentara i pozitivnih rekcija, a ništa manje zapažena nije bila Stanija u identičnom seksi vešu koji je naglasio njene obline i atribute.

Nema sumnje da su Karleuša i Stanija svojim seksi izdanjem "zapalile" društvene mreže gde svi upoređuju njihove stajlinge i polemišu koja bolje izgleda.

Jelenu i Staniju u identičnom donjem vešu pogledajte u galeriji (druga i treća fotografija) u natsavku, a u komentarima pišite nam kojoj bolje stoji ova seksi kombinacija.

Video: Tračice da drže grudi, gola noga... JK izašla iz auta i sasvim dovoljno otkrila da padaju vilice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA