≫ 

Aleksandra Subotić u bikiniju samo tri meseca nakon porođaja: Pogled na nju je pomalo "neprijatan"

Aleksandra je oduševila pratioce na Instagramu rezultatima napornog treninga

  • 4
Aleksandra Subotić Printskrin: Instagram/sandrasuboticss

Srpska rijaliti zvezda Aleksandra Subotić (24) je pokazala savršenu figuru samo tri meseca nakon porođaja.

Naime, Aleksandra je pre skoro četiri meseca, 6. oktobra, donela na svet dečaka kom su ona i njen izabranik Petar Raspopović dali ime Jovan.

Starleta je ubrzo počela sa dijetom i napornim trenizima kako bi povratila liniju, a već sada se pohvaila rezultatima i oduševila mnoge pratioce na Instagramu.

Aleksandra je pozirala u crnom minijaturnom bikiniju ispred ogledala i pokazala je brutalnu figuru, a što bi rekla Nataša Bekvalac, bivša zadrugarka toliko dobro izgleda da ju je "neprijatno" gledati.

Ona je naglasila da joj njena majka Ljuba Pantović pomaže da održi liniju, a na ovoj objavi je prikupila više od brojne lajkove i pozitivne reakcije.

Nažalost, nije moguće pročitati komentare fanova ispod njenih objava, iako bi mnogi voleli da pročitaju kakve je sve komentare dobila na račun dobrog izgleda posle porođaja.

Podsetimo, nju na društvenoj mreži Instagram prati 210.000 ljudi, a svi kažu da blista nakon porođaja, a kako izgleda u bikiniju pogledajte u galeriji (od 2. fotografije) u nastavku:

Video: Neka propast! Aleksandra Subotić se iskreno nasmejala na njednu asocijaciju, ali bila je surova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA