≫ 

Ovo je muž Nele Mihailović sa kojim je u baku 2 decenije, a poznata glumica mu je rođena sestra

Nela i Vladimir imaju dve ćerke

  • 2
Nela Mihailović Nela Mihailović / Foto: ATA Images

Glumica Nela Mihailović (51) više od dve decenije u braku je sa kompozitorom Vladimitom Petričevićem, inače rođenim bratom njene kolegince Suzane Petričević.

Nela i Vladimir su veže za jedan od skladnijih parova i oni su ponosni roditelji dve devojčice, Marte i Petre.

Iako se u narodu kaže da se snajka i zaova retko kada slažu, to nije slučaj sa Nelom i Suzanom koje već godinama zajedno rade predstavu "Plastika".

- Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju - rekla je jednom prilikom Nela.

- I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica - rekla je tada Suzana.

Vladimir je ranije ispričao da prognoze za njengov i Nelin zajendički život nisu bile dobre, ali da su opstali jer su verovali jedno u drugo.

- Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih - rekao je tada Vladimir.

- Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo - ispričao je ranije Nelin suprug.

Glumica ne krije da je u njenoj bračnoj zajednici sa Vladimirom bilo uspona i padova.

- Imali smo ozbiljnu krizu, svako ko kaže da nije imao krize u braku laže. To spada u domen privatnosti, pa ne volim da pričam o tome. Ja sam po prirodi tolerantnija, pa samim tim i popustljivija. To su najčešće gluposti neke oko kojih se posvađamo - rekla je Nela svojevremeno.

Video: O problemu mladih sa drogom se mnogo priča, ali se ne radi ništa: Glumica Nela Mihailović o značaju serije Grupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❤️👍👍👍

    3. februar 2021 | 00:29

    Predivna zena , obozavam je , jos bolja glumica ! Slatka , mila , sarmantna , steta sto nije vise takvih medju glumicama . Suzana takodje fenomenalna zena , njih dve odlican tandem .

  • Mirko

    3. februar 2021 | 08:31

    Deca ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA