Čudna objava Karića nakon razvoda od Elene: "Nikada ne sretoh nekog poput tebe, a verovao sam..."

"Kako Marsovcu objasniti šta je to ljubav. Daj mi ruku da te vodim daleko od ovog mesta", stoji u ljubavnom pismu koje je Karić objavio

  • 6
Elena Karic Elena i Jugoslav Karić, Foto: Marko Todorović

Biznismen Jugoslav Karić nedavno je dospeo u centar pažnje javnosti zbog razvoda od supruge Elene Karaman Karić, a sada je pažnju privuklo ljubavno pismo koje je napisao i podelio na društvenim mrežama.

Jugoslav se, naime, nakon razvoda od Elene nije oglašavao za medije, a sada je otvorio dušu na Instagramu, opisavši kako se trenutno oseća.

- Kako Marsovcu objasniti šta je to ljubav. Daj mi ruku da te vodim daleko od ovog mesta. Tamo gde se kriješ svako veče kada sklopiš oči. Tamo u tvoj svet ljubavi i tuge. Tamo gde ti je teško, znaj, meni je tamo lako. Sve sam to prošao više puta, i ljubav i tugu. I laku i tešku. Ali nikada ne sretoh nekog poput tebe. A verovao sam da sam potrošio celog sebe - počeo je biznismen pomenuto pismo.

- I sve počinje od jednog dodira, pogleda, poljupca. Desi se magija. Bila bi to jedna divna priča. Meni već jeste. Ja sam počeo da je živim - napisao je on, između ostalog, a budući da se šuškalo da ima novu izabranicu, mnogi su pomislili da su ove reči upućene njoj.

Podsetimo, iako Elenu u početku porodica Karić navodno nije prihvatila, kako se dugo pričalo i pisalo, Elena i Jugoslav su se venčali u martu 2005. godine. U oktobru su dobili sina Simona. 

Brak ovog para trajao je 15 godina, a u medijima je u decembru 2020. godine, nakon brojnih spekulacija o krizi u njihovom odnosu, odjeknula vest da su nekoliko meseci ranije stavili tačku na brak, te da žive na dve adrese.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    2. februar 2021 | 16:07

    Pa normalno da je upućeno novoj ljubavi. Elena je davna prošlost. Žena prsla 100%.

  • Pp

    2. februar 2021 | 18:50

    Karićka zastranila u hinduističke sekte, kao i mnogi naivni koje vrbuju preko interneta...

  • Vodolijax

    2. februar 2021 | 16:03

    Vođa je izbacio još jednu koja nije za njihovo pleme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA