≫ 

Karleuša kao Harli Kvin! Na glavi kikice, ali nastavak "superherojskog" stajlinga uopšte nije naivan

Kako vam se dopada Jelena u ovom izdanju?

  • 50

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) pojavila se na snimanju emisije "Zvezde Granda" u opasno dobroj kombinaciji, a svi komentarišu da izgleda baš kao superherojka Harli Kvin.

Karleuša je na sebi imala duboke čizme od lateksa, minijaturnu roze suknjicu i top, jedan deo kose pustila je niz leđa, a drugi deo vezala je u dva visoka repa.

Na licu je imala naočare za sunce, a celu kombinaciju začinila je jednim detaljem - kaišićima oko stomaka. Iako smo navikli na njena provokativna izdanja, čini se da Jelena nikad nije izgledala opuštenije, ali u iti mah stilizovano i seksi.

Pevačicin stajling oduševio je mnoge, a izgleda toliko moćno poput junakinja iz japanskih crtanih filmova i sada već kultne Karli Hvin iz filma sa Džokerom i Betmenom.

Karleuša je dobila brojne komplimente, a baš kao superherojka, kako izgleda, pokazala je svoje "tajne moći", da iz dana u dan ima nepresušan izvor ideja kada je stajlnig u pitanju, kao i moć transformacije - od spotske, elegatne, do nestvarne pojave.

Kako JK izgleda kao superherojka pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku, gde možete videti i još neke njene stajlinge za snimanje emisje "Zvezde Granda".

Video: Karleuša izašla na scenu Granda i zavrckala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    2. februar 2021 | 17:32

    Prava glumica iz pornica,trebala bi se okusati u porno industriji,bila bi u samom vrhu,po popularnosti.

  • Mihajlo

    2. februar 2021 | 18:42

    Jao Bože ova nikad da prestane da se glupira.

  • Debelo grešite

    2. februar 2021 | 17:33

    Pop pevačica? Izvinite a koja? Osoba o kojoj pišete svaki dan gotovo identičan tekst uz koji se samo objavi druga fotošopirana fotka, niti je pevačica niti je pop pevačica. Ovo je osoba sa dijagnozom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA