≫ 

Karleuša sasula devojci u lice surovu realnost šoubiznisa: "Ovo je, nažalost, istina"

- To je tako i možemo mi da pričamo do sutra o nekim stvarima, jednostavno takva su pravila - rekla je Jelena

  • 13
Zvezde Granda Elmin Karleuša Jelena Karleuša / Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

U emisiji "Zvezde Granda", emitovanoj 31. januara, veliku pažnju izazvali su komentari žirija na račun takmičarke Sanje Todorović (22), na račun njenog fizičkog izgleda, a pop zezda Jelena Karleuša (42) tom prilikom objasnila je svoje viđenje šoubiznisa, koje je, sudeći po komentarima, veoma realno.

Naime, pomenuta takmičarka, kojoj je mentorka Jelena, ugojila se, a za razliku od drugih dveojka na scenu je izašla u elegantnoj i nimalo provokativnoj haljini, pa joj je Đorđe David poručio da je "nedopustivo da tako izgleda sa 23 godine".

Karleuša je istakla da se šoubiznisu žena ekstremno gleda, da je to seksistički posao gde glavnu reč vode muškarci, te da žena samo ako dobro izgleda može da napravi uspeh, a da se brutalnim pevačima, kao što je Marija Šerifović, gleda kroz prste ako su u farmerkama i majici.

- Stoji, moramo da smršamo, moramo da poradimo na stajlnigu, jer što je neko rekao, malo ko može da peva dobro kao ti, ali svako može da smrša. Tako da ćemo sada smršati i nemoj da te kilogrami i ta neka tamna, zelena boja i ta neka umorna energija odvuče od cilja, a to je da postaneš zvezda - počela je Jelena.

- Nismo se bavili težinom, dijetom, a to je sve što ti možeš i moraš. Nažalost, šoubiznis je takav gde se žena ekstremno mnogo gleda kroz fizički izgled, u stvari, 99 posto se gleda kroz fizički izgled, sem ako nije brutalna pevačica, pa onda može da dolazi u farmerkama i majici, pa joj se to gleda kroz prste jer je ona brutalna pevačica - rekal je Karleuša i dodala:

- Ali, inače, moraš da budeš mega seksi riba, mačka, jer takva su pravila šoubiznisa, jer ovo je seksitički posao gde muškarci vode glavnu reč, "seks prodaje", moraš da budeš seksi mačka i samo tako ćeš napraviti veliki uspeh i biti zvezda. Nažalost, to je tako.

- To mom mužu pokušavam da objasnim zašto sam stalno polugola, zašto se seki slikam. Jednostavno te slike, na primer, imaju tri puta više lajkova nego kad se obučem u rolku. Nažalost, to je tako i možemo mi da pričamo do sutra o nekim stvarima, jednostavno takva su pravila - rekla je Jelena.

- Inače, Bosanac mi lajkuje samo one fotografije gde sam polugola, one u garderobi ništa i gleda mi svaki stori, mogu da vidim ko mi lajkuje i ko mi gleda, o porukama u DM neću ni da pričam - zaključila je Karleuša.

Šta je Jelena sve rekla pogledajte u videu (na 02:12:17) u nastavku teksta:

Video: JK kao Harley Quinn sa oblinama: Diva došla na Grand kao superherojka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    3. februar 2021 | 18:15

    Seća li se narod Jelene Karleuše kad je počela da krešti (jer ona nikad nije znala da peva), kako je izgledala i kako su joj se podsmevali kad je davala neki intervju, kako ni rečenucu nije znala da sklopi? Sećam se da su Divnu kritikovali što je malo ne edukuje, ne nauči da se ponaša a ismevali su je kad je pričala o Divni i Laletu. I ona sada nekoga omalovažava i blati. Pa ove devojke su, za nju iz tog perioda, carice, institucije.

  • B

    3. februar 2021 | 13:32

    Pa realno jel rekla neku neistinu mozda?

  • Mimi

    3. februar 2021 | 17:08

    Koliko mogu da primetim, sva ta golotinja i lakovi ne naučiše te da pevaš. I ostale starlete su golišave kao ti, a i ne trude se da nas ubede da znaju da pevaju. Ti sebe uporno ubrajaš u osobe koje su karijeru napravile pevajući. Miljama si ti daleko od dobrog pevanja. Zato prihvati činjenicu da si samo starleta. Golotinja je ta koja te još donekle drži. Šta će biti kad ne bude stasa, nema ni glasa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA