≫ 

Maja mesecima nije okusila ništa slatko! Krenula na drastičnu dijetu kad je videla da ima 53 kg

- Nikad mi se nije dogodilo da imam deset kilograma viška, jer znam kada treba da stanem dok jedem, ali sam često išla nekoliko kilograma gore-dole - kaže pevačica

  • 3
Maja Berovic Maja Berović / Foto: Instagram/mayaberovicofficial

Maja Berović (33) kaže da mesecima nije pojela ništa slatko, te da je dijetom uspela da, velikom brzinom, smrša 5 kilograma!

- Smršala sam pet kilograma, koji su mi falili da bih imala idealnu formu. U tome sam uspela jer sam istrajna. Moj jedini greh su slatkiši. Baš mi fale! Ipak, već nekoliko meseci uspešno odolevam da ne pojedem ništa slatko - počela je Maja.

Ističe da je oduvek oscilirala sa kilažom, ali da sada uspeva da održi vitku liniju, jer je otkrila pravi recept za to: život bez šećera i svakodnevno vežbanje.

- Nikad mi se nije dogodilo da imam deset kilograma viška, jer znam kada treba da stanem dok jedem, ali sam često išla nekoliko kilograma gore-dole. Zato sam izolaciju iskoristila da se posvetim sebi. Osim specijalnog režima ishrane, vežbala sam mnogo više - istakla je Berovićeva, koja fizičku aktivnost smatra ključnom za mršavljenje i održavanje kilaže.

- Treniram sama kod kuće. Trudim se da to bude svaki dan. Nekada mi polazi za rukom, nekada ne. Trening mi traje sat vremena - objasnila je pevačica za Hit.

Na njenom stolu skoro pa da nema crvenog mesa, testa i kolača.

- Na mom jelovniku ima više proteina, a mnogo manje ugljenih hidrata i namirnica koje se dugo vare. U poslednje vreme pravim smutije od svežeg voća i povrća, koji mi mnogo prijaju - priča pevačica, a na pitanje da li je pravilna ishrana veoma skupa, kaže:

- Najskuplja je ona koja vas dovede do toga da se loše osećate i ugrozite zdravlje. Zbog toga je važno da ljudi vežbaju i izbace nezdrave namirnice. Ko ne stigne da trenira, treba makar svaki dan da prepešači šest kilometara.

Šta jede Maja Berović

Doručak: Smuti od različitog voća i povrća

Ručak: Meso i sveže salata ili bareno povrće

Večera: Smut od porvrća

Trik savet: Pijte što više različitijih čajeva i pijte mnogo vode

Video: Maja Berović se povredila na bazenu pa zaplakala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA