≫ 

"Puziš, ne shvataš da upravo doživljavaš vrhunac svog poniženja!" Žestoke reči Olje Crnogorac

Manekenka prokomentarisala Nataliju Simović, Teu Tairović i Bojanu Lazić zbog igre koju su igrale u emisiji "Amidži šou"

  • 7
Olja Crnogorac Olja Crnogorac, FOTO: Telegraf.TV

Nekadašnja voditeljka i manekenka Olja Crnogorac očigledno je pratila sinoćnu emisiju voditelja Ognjena Amidžića, s obzirom na to da je na svom Tviter profilu sve iznenadila statusom u kome je prokomentarisala njegove gošće Bojanu LazićTeu Tairović, Anu KoraćNataliju Simović

Reč je o trenutku kada su pomenute dame pristale da učestvuju u jednoj igrica u sklopu emisije, te su se u jednom trenutku našle na podu zbog igre.

Crnogorac je poručila da smatra da sebi to nisu smele da dozvole.

Kada u kratkoj haljini, sa frizurom i šminkom na koju su potrošila pola dana, puziš po podu, misleći da je nama koji to gledamo baš kul, a ne shvataš da upravo doživljavaš vrhunac svog poniženja - navela je Olja u svom tvitu.

Međutim, mnogi se s njom i nisu preterano složili, nekolicina i jeste, a neki od njih naveli su da misle isto to, ali da "nije ona neko ko bi to mogao da komentariše".

"Sve i da se slažem sa ovim, ne mogu da verujem da ona priča o tome", samo je jedan od komentara korisnika društvenih mreža koji su skrinšotovali Oljinu kritiku.

Povodom Oljine objave pozvali smo Bojanu Lazić, koja nam je rekla da se nije pronašla u tome.

- Nemam nikakav komentar. Druga stvar, ja uopšte nisam bila u haljini tako da se i ne pronalazim u toj priči - rekla je Bojana za Telegraf Jetset.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Oljom, rekla je:

- Poznajem je, da. Pozdravimo se "ćao-ćao". Uvek smo bile u korektnim odnosima. Niti sam bila u kratkoj haljini, niti mislim da je mislila na mene. Ne znam. Nisam iskreno ni videla to, evo sada prvi put čujem - objasnila je voditeljka Pinka.

Video: Olja o rijalitiju nekad i sad: Zamisli tada da komšinica kaže babi da ne znam da pomuzem kravu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • raka

    3. februar 2021 | 14:18

    Olja književnica i akademik

  • Гаргамел

    3. februar 2021 | 14:09

    Боже сачувај, на шта ОВО личи! На слици је страшна а кад сам погледао видео запрепастио сам се.

  • mina

    3. februar 2021 | 17:27

    A ona pocela svoju “karijeru” upravo u emisiji istog autora tako sto je lezala u kadi a cesto i sedela na wc solji - podrazumeva se oskudno obucena. Jeste ovo uzas, neukus, ali Olja nije neko ko treba da moralise i na ovu temu polemise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA