≫ 

Halid Muslimović čeka presudu po optužnici za fizičko zlostavljanje nekadašnje ljubavnice

Popularnog "Plavog čuperka" optužnica tereti za nanošenje telesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti

  • 2
Halid Muslimović Foto: Telegraf, 9news.com.au, A Current Affair

U banjalučkom Osnovnom sudu završeno je suđenje folkeru Halidu Muslimoviću, po optužnici za fizičko zlostavljanje nekadašnje ljubavnice Sonje Bašić iz Melburna, a presuda će naknadno biti izrečena.

Naime, kako prenosi Dnevni Avaz, na današnjem ročištu trebalo je da se sasluša veštak medicinske struke, kojeg je predložila odbrana, ali se on nije pojavio u sudnici.

Halidov advokat Milenko Tomić, rekao je da veštak nije mogao da dođe jer ima zakazanu odbukciju, a tužilac Igor Cimeša je konstatatovao da mu to liči na odugovlačenje postupka.

S tim se složio sudija Zoran Milojica i odbio predlog odbrane, pojašnjavajući da su imali dovoljno vremena, te da su u četiri navrata mogli dovesti veštaka, što nisu učinili.

Budući da nije bilo predloga za izvođenje novih dokaza, glavni pretres je završen, a Milojica je pozvao stranke da pređu na završnu reč, ali je Muslimovićev branilac zatražio da se ročište odloži, jer na to nije bio spreman.

Sud je to prihvatio, pa će one biti iznesene naknadno, nakon čega će doneti presudu pevaču.

Popularnog "Plavog čuperka", optužnica tereti za nanošenje telesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti, a u optužnici se navodi da je 27. jula 2018. godine na putu ka Banja Luci u autu verbalno i fizički napao Sonju Bašić s kojom je bio u ljubavnoj vezi.

Navodno, u jednom trenutku je zaustavio vozilo i za kosu je izvukao sa suvozačevog mesta i bacio na beton, da bi je opet ugurao u auto i odvezao do Banja Luke, udarivši je više puta.

Nakon što mu je rekla da će sve prijaviti policiji prijetio joj je riječima: "Znaš li ti ko sam ja, voziću te u gepeku, mrak će te progutati".

Video: Ekskluzivna ispovest Mirjane Antonović, žene sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA