Zvezda Granda prvi put posle 13 godina o eksplicitnom snimku: "Poželela sam da me nema..."

Sanja Stojanović se nakon skandala povukla iz javnosti

  • 12
Sanja Stojanović Sanja Stojanović / Printskrin: Youtube/aca2007so

Pevačica Sanja Stojanović 2007. godine pojavila se u takmičenju "Zvezde Granda", gde je stigla do samog finala, kako je eksplicitni snimak obeležio početak njene karijere i bacio senku na njeno pevanje, Sanja se povukča iz jasvnosti.

Ona se tada našla u centru skandala i bila je glavna tema medija, ali i javnosti, a sada Sanja izgleda potpuno drugačije i iskreno govori o tome kroz šta je prošla kada je njen dečko pustio privatne snimke.

- Moje pevanje u takmičenju je nekako palo u senku baš zbog tog eksplicitnog snimka, tako da ljudi ni ne znaju kako ja pevam i kako radim - rekla je pevačica i dodala:

- Kada se snimak pojavio, poželela sam da me nema. Nisam umela da se sa dvadeset godina nosim sa novinarskim pitanjima i novinarima, iz toga razloga sam se i povukla. Bilo mi je lakše da nestanem, da me nema i da nikad više ne pišu ništa o meni.

Iako se povukla o javnosti, o njoj i njeneom snimku se i dalje pričalo, a kako je rekla, najstrašnije joo je bilo da nakon svega pogleda oca i brata u oči.

- Jeste bila velika sramota, ali Bože moj. Nikoga nisam ubila, nko nije ispaštao zbog mene, šta sad?! Ne mogu da nestanem i da me proguta zemlja - objasnila je Sanja u emisiji "Grand magazin".

Sanja je u takmičenju izgledala drugačije, imala je crnu kosu i više kilograma, a kako sada izgleda pogledajte u galeriji u iznad, a emsiju u kojoj je gostovala u videu u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA