≫ 

Danijela Karić izgubila bebu: "Bog nam da uvek onoliko koliko možemo da podnesemo..."

"Sve je to Božja volja i verujemo da je tako moralo da bude"

  • 3
Danijela Karić i Ivan Mileusnić Danijela Karić i Ivan Mileusnić / Foto: Instagram/ivanmileusnic

Pevačica Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić pre nekoliko dana otputovali u Dubai na odmor, gde je Danijela nažalost imala spontani pobačaj i izgubila bebu.

Naime, Danijeli je ovo bila četvrta trudnoća, a pre polaska na put obavila je sve ginekološke preglede kako bi bila sigurna da je sa bebom se u najboljem redu, međutim, desila im se tragedija.

Tim povodom se Mileusnić oglasio na Instagramu gde su istakli koliko im je teško zbog gubitka nerođenog deteta.

- Dragi ljudi i svi oni kojima je na lep način stalo do moje žene i mene. Preživeli smo veliki šok i tugu zbog neočekivanog gubitka naše bebe. Ne brinite, dobro smo, hvala Bogu! Bog nam da uvek onoliko koliko možemo da podnesemo. Život ide napred i ne može unazad - napisao je on.

- Sve je to Božja volja i verujemo da je tako moralo da bude. Mi imamo naša tri anđela Filipa, Moniku i Maksima kojima treba da se posvetimo i budemo tu za njih nasmejani i puni ljubavi. Oni su sada snaga, motiv i lek za sve. Porodica je najsigurnije mesto! Hvala svima na brizi. Danijela i Ivan - dodao je koreograf u svojoj objavi na Instagram i time rastužio veliki broj pratilaca.

Video: Danijela Karić morala da bira između bivše snajke JK i Cece

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    5. februar 2021 | 16:30

    Trudnoća,37 godina,plus korona i ideš na odmor avionom u Dubai. Pa zar rođendan nije mogao da se prosavi u Beogradu?Trudnica ipak treba dobro da se čuva,a ne da izaziva sudbinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA