Nikad provokativnija Milica Pavlović: U donjem vešu je mnoge ostavila bez teksta

Milica je ekranizovala svoju novu pesmu "Crna Jutra/Balkan S&M"

  • 9
Milica Pavlovic Milica Pavlović Foto: ATA Images

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović očigledno je rešila da dobro uzdrma naše podneblje, budući da je u momentu kada veći deo njenih kolega čeka malo bolje momente, objavila novu pesmu koja nosi naziv "Crna Jutra/Balkan S&M".

A da se zaista naoštrila potvrđuje i visokobudžetni spot u kojem Seksi Senjorita đuska obučena u donji veš i okružena seksi devojkama, a zatim i visi sa plafona okačena na sajle.

Pomenuta pesma je na neki način i najava za seriju "Pevačica" u kojoj je Milica odigrala glavu ulogu.

- Mnogo sam vezana za ovu pesmu jer smo dugo i studiozno radili na njoj, budući da je tematika ljubav na balkanski način. Mi smo zaista specifični ljudi, kod nas su sve emocija na maksimumu. I kad volimo, i kad smo ljuti, i kad smo besni, sve mora da "puca", žargonski rečeno. Drugačije ne umemo, ali zbog toga svi stranci koji dođu u našu zemlju nikada ne žele da je napuste. To je taj balkanski S&M - kaže Milica, i dodaje:

- Ovaj spot mi je zadavao brojne glavobolje. Na dan snimanja je bilo veoma hladno, pa sam bukvalno ceo dan bila "zaleđena". O scenama na kojima visim na sajli neću ni da pričam, taj osećaj straha i bespomoći da ću pasti sa nekoliko metara visine je nešto što ne mogu ni rečima da opišem - kaže Milica.

Milica Pavlović:

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    6. februar 2021 | 20:00

    Nema pevanja ,skidaj se go sta ces mora da se prezivi.

  • Mare

    6. februar 2021 | 19:09

    Nikakva je

  • DARKO 100%

    6. februar 2021 | 19:13

    Ako nema golotinje nema ni pesme,danas se sve ekranizuje da bude dopadljivo ljudskom oku ,u ovom slucaju oku muskarca ,to je tako u tom poslu ,sve je o sou biz ,da se opstane i zaradi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA